Neler Yeni

Yardım Thermalright Frost Commander 140 Soğutucu Hakkında

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Selamün aleyküm hayırlı geceler. Kasam MSI Mag 120A, işlemci ise Ryzen 5 7500f. Soğutucu alıcam 2 seçeneğim var. Birisi başlıkta belirttiğim soğutucu öteki ise Peerlees Assassin 120. Frost Commander sığmıyacak, ramlere değecek gibime geliyor bilgili arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum. Peerlees Assassin hakkında da bilgi verirseniz mutlu olurum, sığar mı sığmaz mı ?

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Selamün aleyküm hayırlı geceler. Kasam MSI Mag 120A, işlemci ise Ryzen 5 7500f. Soğutucu alıcam 2 seçeneğim var. Birisi başlıkta belirttiğim soğutucu öteki ise Peerlees Assassin 120. Frost Commander sığmıyacak, ramlere değecek gibime geliyor bilgili arkadaşlarım varsa yardımlarını bekliyorum. Peerlees Assassin hakkında da bilgi verirseniz mutlu olurum, sığar mı sığmaz mı ?
Peerless asasing alın hocam bütçe varsa comander tabikide ramlere değen fanı biraz yukarı kaldirirsin olur biter tabi kasanın camına degmezse

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peerless asasing alın hocam bütçe varsa comander tabikide ramlere değen fanı biraz yukarı kaldirirsin olur biter tabi kasanın camına degmezse
Bütçe Commander'e de yetiyor. Ramlere değerse fanı nasıl yukarı kaldıracağım peki, hiç kullanmadım soğutucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_20241015-003316_Chrome.jpg
IMG-20241015-WA0002.jpg

Ölçüler bu şekilde. Altta ki kasanın ölçüleri.

ruaF1912

80+ Bronze
FrostCommander140 sahibi olarak, o kasada o soğutucuyu kullanamazsın maalesef. Kasanın yan kapağı kapanmayacak 14cmlik fan yüzünden, başka bir fan bulurum takarım diyorsanız, alın, bende 165mm derinliğe sahip bir kasada bu sorunu yaşadım ki sizin kasanız, 160mm soğutucu desteği sunuyor. Soğutucunun Ram'e değmesi sorun oluşturuyorsa, ki fanı biraz yukarı kaldırıp kullanmak çok daha mantıklı ama isterseniz öndeki 12cm fanı egzoz fan kısmına takarsınız, olur biter ama güzel bir radyatör görünümü olmuyor maalesef.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
FrostCommander140 sahibi olarak, o kasada o soğutucuyu kullanamazsın maalesef. Kasanın yan kapağı kapanmayacak 14cmlik fan yüzünden, başka bir fan bulurum takarım diyorsanız, alın, bende 165mm derinliğe sahip bir kasada bu sorunu yaşadım ki sizin kasanız, 160mm soğutucu desteği sunuyor. Soğutucunun Ram'e değmesi sorun oluşturuyorsa, ki fanı biraz yukarı kaldırıp kullanmak çok daha mantıklı ama isterseniz öndeki 12cm fanı egzoz fan kısmına takarsınız, olur biter ama güzel bir radyatör görünümü olmuyor maalesef.
Çok teşekkür ederim. Aman eksik kalsın madem Commander modeli. Peerlees Assassin'i alayım. Peerlees'de herhangi bir problem yaşar mıyım peki ?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Ahmet
Çok teşekkür ederim. Aman eksik kalsın madem Commander modeli. Peerlees Assassin'i alayım. Peerlees'de herhangi bir problem yaşar mıyım peki ?
Sanmıyorum bir alt modeli Tier liste göre. Bilmediğimden ölçülerini soruyorum Phantom Sprit de mi commander ile yanı boyda değillerse eğer uyarsa ona bakın ikisi aynı klasman da

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Erhan Akçay
Sizin kasa 160mm kadar destekliyor. Peerless modeli 15.5mm yani uyar. Commander modeli yapı olarak büyük gelir yukarda arkadaşın dediği gibi kasa kapağı kapanmaz. Peerless model de zaten 7500f için fazlası ile yeterli.

Normalde aslında assassin king 120 / 5 ısı borulu ve burst assassin 120 / 6 ısı borulu olanlar bile yeter. Ama rgb istiyorsanız Peerless modelide tercih edilebilir fiyat farkı ile.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Sanmıyorum bir alt modeli Tier liste göre. Bilmediğimden ölçülerini soruyorum Phantom Sprit de mi commander ile yanı boyda değillerse eğer uyarsa ona bakın ikisi aynı klasman da
Ölçülere göre biraz daha küçük gözüküyor. Valla ben anlamadım Peerless Assassin de dev gibi duruyor.

Sizin kasa 160mm kadar destekliyor. Peerless modeli 15.5mm yani uyar. Commander modeli yapı olarak büyük gelir yukarda arkadaşın dediği gibi kasa kapağı kapanmaz. Peerless model de zaten 7500f için fazlası ile yeterli.

Normalde aslında assassin king 120 / 5 ısı borulu ve burst assassin 120 / 6 ısı borulu olanlar bile yeter. Ama rgb istiyorsanız Peerless modelide tercih edilebilir fiyat farkı ile.
Onları da bi araştırayım.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim

Bu frost commander in yukseklik 158 mm diyor bilgilerde. 160 cpu fan destekleyen kasaya nasil sığmıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Erhan Akçay
Bu frost commander in yukseklik 158 mm diyor bilgilerde. 160 cpu fan destekleyen kasaya nasil sığmıyor?
Yukarda kullanıyorum diyen arkadaşımız 165mm kasaya sığmadığını söylüyor onun yorumuna bakarak konu sahibi arkadaş alırsa değişimle uğraşmasın diye yazdım. Konu sahibi arkadaşın kasası 160mm diye. Şimdi bnde özelliklerden baktım 15.8 yazıyor. Normalde o zaman sığması lazım. 160mm olan kasaya bile.

Diğerleri daha ufak yapıda olduğu için rahat sığacağından onları önerdim.

ruaF1912

80+ Bronze
Sığmıyor, yüksek zekalı thermalright, sadece radyatör yüksekliğini 158mm göstermiş, ama 14cmlik devasa fanı göz önüne alınca yan kapağı kapatamıyorsunuz. İsterseniz alın, dediğim durumu yaşamak zorunda kalacaksınız.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Burak
Ağa low profilse ramler raad ol sığıyor değmiyor ayrıca bir kaç diş yukarı takarsın fanı bir şey olmaz frost commender kullanıyorum şuan sorun olmuyor

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Peeeekii bu Assasin King ya da Brust Assassin modelleri nasıldır Peerlees Assassin'e göre.

Top Bottom