Neler Yeni

Thermalright Frozen Horizon 360 Berbat Fan ve Pompa Sesi

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak ER
Arkadaşlar bugün gelen bu ürün öncesinde 240mm elite v3 modelini kullanan benim için tam bi facia oldu. Pompa ve fan sesi sanki araba motoru gibi. Bu kadar beklemiyodum bi de elite modelinden daha pahalı.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
.
Arkadaşlar gaming gen tr den aldığım bugün gelen bu ürün öncesinde 240mm elite v3 modelini kullanan benim için tam bi facia oldu. Pompa ve fan sesi sanki araba motoru gibi. Bu kadar beklemiyodum bi de elite modelinden daha pahalı. Kesinlikle almayın aldırmayın.
Bence sendeki ürün sorunlu hocam alanlardan böyle bir şikayet yoktu.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar gaming gen tr den aldığım bugün gelen bu ürün öncesinde 240mm elite v3 modelini kullanan benim için tam bi facia oldu. Pompa ve fan sesi sanki araba motoru gibi. Bu kadar beklemiyodum bi de elite modelinden daha pahalı. Kesinlikle almayın aldırmayın.
Allah allah, kabloları falan yanlış takmış olmayasın hocam çok mu kötü?

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak ER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence sendeki ürün sorunlu hocam alanlardan böyle bir şikayet yoktu.
Hocam ben böyle sıkıntılı bir ses görmedim. Elite modelinde hiç sıkıntım yoktu. 240lık elite 13700k ya yetmediği için bunu aldım. Daha pahalıSI iyidir mantığıyla. Pişman oldum. Lakin soğutmasına lafım yok. Youtube da da bir videoya denk geldim az önce keşke almadan önce denk gelseymişim.
Allah allah, kabloları falan yanlış takmış olmayasın hocam çok mu kötü?
Yok hocam kablolarda sıkıntı yok.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Baran Kut
Hocam ben böyle sıkıntılı bir ses görmedim. Elite modelinde hiç sıkıntım yoktu. 240lık elite 13700k ya yetmediği için bunu aldım. Daha pahalıSI iyidir mantığıyla. Pişman oldum. Lakin soğutmasına lafım yok.

Gaming Gen ile görüştün mü? Değişim vs talep etseydin.

poqovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak ER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming Gen ile görüştün mü? Değişim vs talep etseydin.
Daha görüşmedim. Görüşürüm yarın ama bu ürün kesinlikle kalite dışı. Zaten braketleri falan elite v3 e göre montaj mantığı çok basit ve ucuz olduğunu belli etti daha takmadan önce anladım.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,670
İsim
.
Hocam ben böyle sıkıntılı bir ses görmedim. Elite modelinde hiç sıkıntım yoktu. 240lık elite 13700k ya yetmediği için bunu aldım. Daha pahalıSI iyidir mantığıyla. Pişman oldum. Lakin soğutmasına lafım yok. Youtube da da bir videoya denk geldim az önce keşke almadan önce denk gelseymişim.

Değişim talep et gamiggen arkasında durması lazım.

Zertyuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur Baran
Arkadaşlar bugün gelen bu ürün öncesinde 240mm elite v3 modelini kullanan benim için tam bi facia oldu. Pompa ve fan sesi sanki araba motoru gibi. Bu kadar beklemiyodum bi de elite modelinden daha pahalı. Kesinlikle almayın aldırmayın.
aynısını ben de kullanıyorum ama böyle bir soruna rastlamadım acaba nadirde olsa ürünün üretim sırasında sorun oluşmuş olup oda sana denk gelmiş olabilir mi ?

Top Bottom