Ejderha12213
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
arkadaşalr işlemci test etme programları ile test ettim ve yük altında 80 derece oldu normalmi
Yani şimdi bu aylarda bu sıcaklık bu fan ile fazla fakat kasanın hava akışını kasanın bulunduğu yer sıcaklığa etki eder.arkadaşalr işlemci test etme programları ile test ettim ve yük altında 80 derece oldu normalmi
hocam kasamın hava akışı fena değil aslında. birde fanların neresinde jelatin var. fanların logoları kasanın meş tarafına doğru bakıyorYani şimdi bu aylarda bu sıcaklık bu fan ile fazla fakat kasanın hava akışını kasanın bulunduğu yer sıcaklığa etki eder.
Fana gelirsen jelatini çıkarıldı mı ? Termal macun kararında sürüldü mü ? Montajından emin miyiz ? Fanların konumu olması gerektiği yerde mi ? Gibi gibi bir sürü detay var.
Fan diyorum yanlış anlaşılabiliyor soğutucudan bahsediyorum.hocam kasamın hava akışı fena değil aslında. birde fanların neresinde jelatin var. fanların logoları kasanın meş tarafına doğru bakıyor
Orayıda söktüm hocam. Birdaha sökücem bir daha takıcamSoğutucunun işlemcinin yüzeyine değen yerinde jelatin olur.
Valorantta max 65 oluyodu hocamstres testinde 75 alıyor benimkide bence normal(kasanın hava sirkülasyonu da önemli.) oyunlarda falan max kaç derece gördünüz?
Macunu da kontrol et ne durumda diye. Genel sağlam montajladığından da emin ol.Orayıda söktüm hocam. Birdaha sökücem bir daha takıcam
normal hocam bence.işlemci de 80 dereceler falan karalar bağlanacak bir sıcaklık değil.anca stres testinde 80 dereceyi görür zaten.macunun markası ne?Valorantta max 65 oluyodu hocam
Thermalright TF7 markası hocamnormal hocam bence.işlemci de 80 dereceler falan karalar bağlanacak bir sıcaklık değil.anca stres testinde 80 dereceyi görür zaten.macunun markası ne?
Bakıcam hocamMacunu da kontrol et ne durumda diye. Genel sağlam montajladığından da emin ol.
Büyük ihtimalle yanliş montajlamışım brn hocamaynı sogutucuyu kullanmaktayım i3 12100f ile 55 dereceyi daha geçmedi yükte bile turbo modda kullanıyorum fanlar makismum 750 rpm de donuyor genel olarak 400-500 sizinki kesinlikle normal değil maksimum 65 70 dereceyı gecmemesı lazım