Neler Yeni

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bütçe
2000
EDİT:İKİSİ ARASINDA KALDIM HANGİSİ İŞLEMCİ 7500F

Ben bunları bulabildim kule ya da sıvı farketmez ama sıvı daha hoş duruyor gibi
kasa xigmatek gaming y pro odin ii

The Best Ryzen CPU Coolers you can Buy. bu videoda peerls ses olarak daha iyi gibi aradada çok derece farkı yok gibi

Son düzenleme:

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Çelebi
Diğer arkadaşlar kadar bilgim yok ama yeni PC dizdim aynı işlemci için thermalright frost commander aldım,çünkü seneye islemcimi değişecem. İleriyi dusunmuyorsan thermalright assasin alabilirsin.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peerless Assain 1400₺ ve attığın hepsini performans olarak ezer geçer. Kule tipi soğutucular, sıvı soğutuculardan çok daha uzun ömürlüdür. Sıvı soğutmaların bir süre sonra pompası ölür. Ayrıca kule tipi soğutucular bariz bir şekilde çok daha sessiz çalışır. Özellikle AMD tarafında Frost Commander'ın soğutamayacağı işlemci yok sayılır. Şöyle diyeyim: belki duymuşsundur ARCTIC Liquid Freezer piyasanın en iyi sıvı soğutmalarından, ve Peerless Assain ARCTIC Liquid Freezer II 280mm ile yakın bir soğutmaya sahip. Frost Commander ise Peerless Assain'den en az 5-6 derece daha iyi soğutuyor. Ne kadar iyi sen düşün.
Eğer ileride 9800x3d falan alırım dersen Frost Commander al. Zaten uzun ömürlü olur sıkıntı çıkartmaz.
Eğer ben bu işlemciyi çok uzun süre kullanırım, ileride soğutucu değiştiririm dersen Peerless Assain de gayet yeterli olur

UCE5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Phantom spirit tavsiye ederim o işlemci için sıvı soğutma ihtiyacınız yok düzgün bir kule tipi soğutucu soğutmaya yetiyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Phantom spirit tavsiye ederim o işlemci için sıvı soğutma ihtiyacınız yok düzgün bir kule tipi soğutucu soğutmaya yetiyor
Phantom spirit şuanda Frost Commander ile aynı fiyat ve Frost Commander daha iyi o yüzden önermem

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan

Sıvı boş iş hocam amacı show işi gereksiz para kaybı diyebilirim adam akıllı 360mm almadıkdan sonra gerisi gereksiz. O yüzden attığın peerless assassin al geç her işlemciyi idare eder diyebilirim 7500f için çokça yeterli

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237

Hocam görüntü takıntınız yoksa pearless asassin daha mantıklı olur. LE500, LE520 DeepCool'un giriş seviye soğutucuları. İyi bir kule tipi her zaman dandik sıvı soğutuculardan üstün gelir bence.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam görüntü takıntınız yoksa pearless asassin daha mantıklı olur. LE500, LE520 DeepCool'un giriş seviye soğutucuları. İyi bir kule tipi her zaman dandik sıvı soğutuculardan üstün gelir bence.
Dandik olmasına gerek yok, ARCTIC Liquid Freezer II 280mm ile kapışıyor Peerless Assain vs.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Dandik olmasına gerek yok, ARCTIC Liquid Freezer II 280mm ile kapışıyor Peerless Assain vs.
Teşekkürler bunu alayım diyorum o zaman rgb fan olması sorun yaratır mı fan kalitesi olarak foresta da zorlayabilirim aslındada
Screenshot_20241112-120425_getir.jpg

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teşekkürler bunu alayım diyorum o zaman rgb fan olması sorun yaratır mı fan kalitesi olarak foresta da zorlayabilirim aslındada
Alıntıyı görüntüle
RGB diye bir şey olmaz korkma 😅 ama farklı renkleri var İstersen siyahı da var siyah RGB de var. İmkanın varsa Frost Commander al bence ama bu da gayet yeterli olur

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
RGB diye bir şey olmaz korkma 😅 ama farklı renkleri var İstersen siyahı da var siyah RGB de var. İmkanın varsa Frost Commander al bence ama bu da gayet yeterli olur
forst commander ne açıdan iyi hocam tam hakim değilim de bu konulara ben de kasa aldım soğutu alacağımda bu ikisi arasında kaldım sistem de bu kasaya sığar mı emin de değilim bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom