Neler Yeni

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes
Çok ufak falan değil 10 dereceye yakın fark olur. Fiyat farkına değer. 7500f için Peerless Assain yeter ama
Yanlışınız var hocam.13900K ile cinebench testinde daha kötü performans veriyor frost commander.Bi tık tuhaf ama videoyu Tech Noticeden izledim yani yalan olma ihtimali de düşük ama ortam koşulları değişmiştir diyelim.PCAnalytics kanalında hem video var hem de websitesinde grafikler var şu şekilde.2-3 derece fark atıyor frost commander ama 10 desibel daha gürültülü.Hepsini geçtim 7500F için Frost Commander aşırı kaçar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• Screenshot_20241112-142714.jpg
    Screenshot_20241112-142714.jpg
    329.4 KB · Hit: 12
  • Screenshot_20241112-142726.jpg
    Screenshot_20241112-142726.jpg
    373.8 KB · Hit: 12
  • Screenshot_20241112-142540.jpg
    Screenshot_20241112-142540.jpg
    409.6 KB · Hit: 12

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cheleby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Çelebi
Buraya inceleme videosu atmak serbest ise thermalright in 2 adet incelemesini atmak istiyorum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanlışınız var hocam.13900K ile cinebench testinde daha kötü performans veriyor frost commander.Bi tık tuhaf ama videoyu Tech Noticeden izledim yani yalan olma ihtimali de düşük ama ortam koşulları değişmiştir diyelim.PCAnalytics kanalında hem video var hem de websitesinde grafikler var şu şekilde.2-3 derece fark atıyor frost commander ama 10 desibel daha gürültülü.Hepsini geçtim 7500F için Frost Commander aşırı kaçar.

Evet garip gerçekten ama ben bi' ara saatlerce araştırdım yani dediklerimi tek bir kaynağa göre söylemiyorum. Kendi almayı düşündüğüm şeyleri çok araştıran biriyim o yüzden Peerless Assassin, Phantom Spirit ve Frost Commander'ı baya araştırmıştım birkaç ay önce. Frost Commander > Phantom Spirit > Peerless Assassin şeklinde bir performans sıralaması var. Peerless Assain ile Phantom spirit arasında az fark var ama Phantom spirit ile Frost Commander arasında bir tık daha fazla fark var. O şekilde Peerless Assain ile Frost Commander arasında daha çok fark oluyor işte.
Ama dediğin gibi 7500f için Peerless Assain yeter

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Evet garip gerçekten ama ben bi' ara saatlerce araştırdım yani dediklerimi tek bir kaynağa göre söylemiyorum. Kendi almayı düşündüğüm şeyleri çok araştıran biriyim o yüzden Peerless Assassin, Phantom Spirit ve Frost Commander'ı baya araştırmıştım birkaç ay önce. Frost Commander > Phantom Spirit > Peerless Assassin şeklinde bir performans sıralaması var. Peerless Assain ile Phantom spirit arasında az fark var ama Phantom spirit ile Frost Commander arasında bir tık daha fazla fark var. O şekilde Peerless Assain ile Frost Commander arasında daha çok fark oluyor işte.
Ama dediğin gibi 7500f için Peerless Assain yeter
Peerless assassin aldım 1k ya 500tl bonusum varmış yardımların için teşekkürler frost almadım çünkü genelde sistemde yükseltme yapmam satıp yenisini alırım ama halla kararsızım :) frosta kaldı gözüm

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peerless assassin aldım 1k ya 500tl bonusum varmış yardımların için teşekkürler frost almadım çünkü genelde sistemde yükseltme yapmam satıp yenisini alırım ama halla kararsızım :) frosta kaldı gözüm
Bi' şey olmaz hocam zaten böyle devam ederse işlemciler buz gibi olacak. Her nesilde daha az ısınmasını sağlıyorlar son nesillerde. Sorun olmaz

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Baran Kut

Intel ile Amd testleri çiplerin dizaynından dolayı farklı sonuçlar verebiliyor. Birindeki sonucu öbürüne yoğurmak biraz yanlış olur açıkçası.

Özellikle 7500f için test eden varsa o iyi olur.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
hocam nereden aldın ?

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
En ucuz n11 de vardı bonusun yoksa getiralışverişten al bence zaten o da n11 orda 250tl kupon vardî 1450 ye fln geliyor olması lazım
link var mı hocam ya bulamadım

bunların farkları neler

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Getiralışveriş te link paylaşma yok heralde ben arama yerine thermalright yazıp bulmuştum bende 200tl kupon var 1430 a geliyor orda belki sizdede vardır ben beyaz renk rgb sini aldım ama
Screenshot_20241112-155752_getir.jpg

bunların farkları neler
farkları renk ve siyah düz olanda rgb fan yok

Top Bottom