Neler Yeni

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Upgrade fln yapacaksan o daha iyi sayılır ben rgb sevdalısı olduğum ve arasında ćok performans farkı olmadığı için bunu aldım frost çok az daha sesli ama fanları fln daha iyi o daha fazla hava üfleyebiliyor ama videoda gözüküyor fark zaten 0,50 yada 1 derece farkediyor

Ben rgb istemem dersen frost ta alabilirsin
anladım hocam teşekkür ederim

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
peerless assassin < phantom spirit < frost commander. Frost commander 140mm olduğu için kasanın boyutuna iyi bakman gerekiyor. Ramlerin de yüksek ise sığmama ihtimali var.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Eğer soğutma performansında kalıyorsa aklın dediğim gibi farkında bile olmayacaksın.Görsellik olarak da bana sorarsan peerless daha şık duruyor.
evet hocam aklım soğutma performansında kalıyor ek olarak bu iki ürün daha gözüme çarptı işte phantom spirit ve frost commander kasam da şu
Mesaj otomatik birleştirildi:

peerless assassin < phantom spirit < frost commander. Frost commander 140mm olduğu için kasanın boyutuna iyi bakman gerekiyor. Ramlerin de yüksek ise sığmama ihtimali var.
bu sistem için 3 ü de uyumlu olur mu hocam

Son düzenleme:

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
evet hocam aklım soğutma performansında kalıyor ek olarak bu iki ürün daha gözüme çarptı işte phantom spirit ve frost commander kasam da şu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu sistem için 3 ü de uyumlu olur mu hocam
kasa 165 mm cpu soğutucu destekliyor. Frost commander 158mm. Ramlerinin yüksekliği ise 3.2mm yazıyor. Büyük ihtimalle frost commander sığacak.
bu videoyu izleyerek bilgi edinebilirsin. Montaj farkı yoktur büyük ihtimalle ikisi de çift kule tipi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
kasa 165 mm cpu soğutucu destekliyor. Frost commander 158mm. Ramlerinin yüksekliği ise 3.2mm yazıyor. Büyük ihtimalle frost commander sığacak.
bu videoyu izleyerek bilgi edinebilirsin. Montaj farkı yoktur büyük ihtimalle ikisi de çift kule tipi
hocam siz attığım sistem için hangi soğutucuyu önerirsiniz peki montajsız alacağım vatanda takarlar herhalde soğutucuyu da

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
hocam siz attığım sistem için hangi soğutucuyu önerirsiniz peki montajsız alacağım vatanda takarlar herhalde soğutucuyu da
7500f için peerless assassin de yeterli olur. Ben de 7500f kullanıyorum ferah çalışsın diye bütçeyi artırıp 2kya phantom spirit almıştım. Ama dediğim gibi peerless assassin de yeterli olacaktır.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
7500f için peerless assassin de yeterli olur. Ben de 7500f kullanıyorum ferah çalışsın diye bütçeyi artırıp 2kya phantom spirit almıştım. Ama dediğim gibi peerless assassin de yeterli olacaktır.
eğer çok iyi soğutuyorsa bütçeyi 500 arttırabilirim sorun olmaz benim için phantom spirit ile çok fark var mıdır bir de frost commander ile benim aldığım sistemin kasasına 3 üde sığıyor sanırım frost commander ucu ucuna sığıyor herhalde

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir
eğer çok iyi soğutuyorsa bütçeyi 500 arttırabilirim sorun olmaz benim için phantom spirit ile çok fark var mıdır bir de frost commander ile benim aldığım sistemin kasasına 3 üde sığıyor sanırım frost commander ucu ucuna sığıyor herhalde
phantom spirit ile frost commander arasında çok fazla fark yok diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hakkı Demir

Ekler

• 1731441239554.png
    1731441239554.png
    313.2 KB · Hit: 13
Top Bottom