Neler Yeni

Thermalright Peerless Assassin VS Frost commander

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
forst commander ne açıdan iyi hocam tam hakim değilim de bu konulara ben de kasa aldım soğutu alacağımda bu ikisi arasında kaldım sistem de bu kasaya sığar mı emin de değilim bilgim yok
Frost Commander manyak iyi bir soğutma fiyatına göre. Piyasanın en iyi 360mm sıvı soğutmalarıyla yarışıyor. zaten kule tipi soğutucular sıvı soğutmalardan daha sessiz ve uzun ömürlü oluyor. fiyat olarak da frost commander dengi sıvı soğutmalar 4-5k

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Frost Commander manyak iyi bir soğutma fiyatına göre. Piyasanın en iyi 360mm sıvı soğutmalarıyla yarışıyor. zaten kule tipi soğutucular sıvı soğutmalardan daha sessiz ve uzun ömürlü oluyor. fiyat olarak da frost commander dengi sıvı soğutmalar 4-5k
bu kasaya anakarta uyar mı peki birde gaming gen den değilde teknosadan alsak 2 yıl bire bir değişim yine olur mu acaba

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu kasaya anakarta uyar mı peki birde gaming gen den değilde teknosadan alsak 2 yıl bire bir değişim yine olur mu acaba
kasayı arat internettten bak 'maks cpu cooler height' veya 'işlemci soğutucu yüksekliği' gibi bir şey yazar. Frost commander 158mm sanırım yani 158'den yüksekse o sayı olur demek
diğerleri hakkında bilgim yok

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
kasayı arat internettten bak 'maks cpu cooler height' veya 'işlemci soğutucu yüksekliği' gibi bir şey yazar. Frost commander 158mm sanırım yani 158'den yüksekse o sayı olur demek
diğerleri hakkında bilgim yok
bulamadım kasayı tam olarak ya

sugureis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alperen
Arctic Freezer 36 Duo veya Thermalright Frost Commander tavsiye ederim.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes
Ben bunları bulabildim kule ya da sıvı farketmez ama sıvı daha hoş duruyor gibi
kasa xigmatek gaming y pro odin ii

Sıvı soğutma istiyorsan attıkların güzeldir hovam.Hava soğutma istersen Peerless Assasin veya Phantom Spirit tercih edebilirsin.Hepsi de iş görür.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Sıvı soğutma istiyorsan attıkların güzeldir hovam.Hava soğutma istersen Peerless Assasin veya Phantom Spirit tercih edebilirsin.Hepsi de iş görür.
Peerless assasin alacaktım fakat frost commaender daha iyimiş heralde rgb den vazgeçip kaliteye yòneleceğim artık

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes
Peerless assasin alacaktım fakat frost commaender daha iyimiş heralde rgb den vazgeçip kaliteye yòneleceğim artık
Çok çok çok ufak bir fark var ve fark edilir düzeyde daha gürültülü çalışıyor.Fiyat farkına değmez.7500F için hiç fark etmez.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Sercan Güre
Çok çok çok ufak bir fark var ve fark edilir düzeyde daha gürültülü çalışıyor.Fiyat farkına değmez.7500F için hiç fark etmez.

bu kasaya sığar mı hocam o soğutucular bir de peerless assasin linki var mıdır ?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok ufak falan değil 10 dereceye yakın fark olur. Fiyat farkına değer. 7500f için Peerless Assain yeter ama

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Enes

bu kasaya sığar mı hocam o soğutucular bir de peerless assasin linki var mıdır ?
165mm'e kadar destekliyormuş hovam Peerless Assasin sığacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,449
Üyeler
163,499
Son üye
rcmedya
Top Bottom