Asıl abartı benim ki İ7 3770 için aldım.benimki de yolda 5600 için biraz abartı oldu ama olsun ömürlük soğutucu
argb fan ile düz fan aynı mı sence hahah1600'e varken sanmıyorum.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hepsijet toplamaları yapmıştır.Herkesin aras kargo benım nıye hepsıjet
şanslısın işte benimkide hepsijet olsaydı keşkeHerkesin aras kargo benım nıye hepsıjet
ama hala hazırlanıyor diyor kargolanmadı bugün verilecek diyor hepsijet ibaresinin altındaşanslısın işte benimkide hepsijet olsaydı keşke
doğru tabi değil, 1700 TL'di fiyatı artmış illaki satılır, bu kadar ilan bi anda gelince ilk kimin ki satılır acaba.argb fan ile düz fan aynı mı sence hahah
En kötü 1500-1600 giderdoğru tabi değil, 1700 TL'di fiyatı artmış illaki satılır, bu kadar ilan bi anda gelince ilk kimin ki satılır acaba.
hocam full ayarlarda fps sınırsız mı yanlış mı gördüm?En kötü 1500-1600 gider
Thermalright Frozen Horizon 360 ARGB 360mm kullanıyorum anlamsızca valo'da 70 derece üstü onun yerine bunu taksam mı diye düşünüyorum
evet full ayar fps sınırsızhocam full ayarlarda fps sınırsız mı yanlış mı gördüm?
VSYNC Açtığım zaman böylehocam full ayarlarda fps sınırsız mı yanlış mı gördüm?