❌İndirim Bitti! Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb TL-C12B-S V2 120MM 1.299TL ÇÖKKKK

Bende de hala öyle. İptal edilenler saat kaçta siparişi geçtiniz? Acaba belirli saatten sonrası mı iptal oldu?
@shaco27 @winnerS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam link bula bilseydiim bi

Buydu link.

Başladı Yine Fuma'da Fuma :kekw:

Al Satarsın Ne Olacak , Sen Nasıl Bir Home Office Çalışanısın 😅
hayatta satmam kulağımın duyamayacağı şekilde çalışan bi hava soğutmayı neden değiştireyim :D

homeoffice çalıştığım için pc gürültüsü çok önemli kafa ütülüyor yoksa. kasada fanlar komple noctua sen düşün takıntıyı :D

Hala hazırlanıyor yazıyor ben de ve bugün kargoya verilecek görünüyor. İptal edilmedi benim ki belki iptal edilen arkadaş 3-4 tane almıştır.

Hala hazırlanıyor yazıyor ben de ve bugün kargoya verilecek görünüyor. İptal edilmedi benim ki belki iptal edilen arkadaş 3-4 tane almıştır.
Benim de hazırlanıyorda hocam da normal şartlarda kargoya verilmiş olması gerekmez miydi

Kargo işlemleri saat 12 den sonra mi başlıyor yoksa

Hocam beni de korkuttular valla yarım saattir sayfayı birkaç dakikada bir yeniliyorum acaba iptal mi benim de diye.

Gelsin de istiyorsa 1 hafta sonra gelsin valla razıyım :kekw:

Kargo işlemleri saat 12 den sonra mi başlıyor yoksa
Alımlar genelde 1-2 gibi başlar 4'e 5'e kadar devam eder hocam. Şu an dağıtımdadır kargolar. Bitince alırlar herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri