KingDeViL
80+ Bronze
Evet reverse.
Evet reverse.
Benim için para israfından başka bir şey değil. Alanlara hayırlı olsun, güle güle kullanın.Modeller yeni geldi. Reverse modelleri muhtemelen gelir.
Siyah
BeyazThermalright TL-M12-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
TL-M12-S ARGB Fan Bilgisayarınız için ideal soğutma fanı, optimum hava akışı ve sonsuz ayna görünümlü estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47,6 CFM hava akışıyla…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W-S ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve sonsuz ayna estetiğinde adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500RPM’de maksimum 47,6CFM hava akışıyla, TL-M12W-S Serisi fan…www.gaming.gen.tr
Fan yaprakları düz olan modeller
Siyah
BeyazThermalright TL-M12 ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, optimum hava akışı ve sonsuz ayna estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47.6CFM hava akışı ile TL-M12 Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Thermalright TL-M12W ARGB 120mm Beyaz Kasa Fanı
Bilgisayarınız için ideal soğutma fanları, mükemmel hava akışı ve estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sunar. Maksimum 1500 RPM hızında 47.6 CFM’ye kadar hava akışı sağlar. TL-M12W Serisi fanlar…www.gaming.gen.tr
Diğer tüm kasa fanları için. Eski fanların yeni modelleri V3 olarak çıktı bazıları buradan bakıp ona göre alabilirsiniz eksikleriniz varsa.
Kasa Fanları
www.gaming.gen.tr
NOT: C12R gibi modellerde R reverse anlamındadır. Ona göre alın.
Fanlar geldi. Daha montaj yapmadım ama ışığını görün diye yaktım. Montaj yapmaya fırsat bulursam çeker atarım. İçeriği 4 tane montaj vidası kullanım klavuzu. Kenarlarında titreşim önleyici kauçuk var. Kalitesini beğendim ilk ele aldığında güzel hissettiriyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet pwm.Fan hızları ayarlanıyor mu ?
Bence hayır. Radyatör fanlarının havayı iyi itmesi lazım. Benim Asus Ryujin 3 fanlar 70cfm mesela.Bu fanlar sıvı soğutmada kullanmaya uygun mu ? gamebooster sıvı soğutmam var bunlardan alıp fanları değiştirme düşüncem var.
M12 de fanlar RGB değilM12 ile M12S modelleri arasındaki fark nedir bilen var mı? M12S modelinden aldım 3 tane. Diğeri ile ne gibi farklar var
evet güzel di bu model fiyatta ucuzEvet reverse.
Alıntıyı görüntüle
Link alabilir miyim 14cm fanlarınevet güzel di bu model fiyatta ucuz
sırf 14 cm almak için 567 tl para verdim her tanesinde 14 cm lere.
temuda 14 yok malasef can sıkıcı.
attım.Link alabilir miyim 14cm fanların
Nasıl hocam iyi mi bu fanEvet reverse.
Alıntıyı görüntüle
Fiyatına göre iyi gibi.Nasıl hocam iyi mi bu fan