SebekeSuyu
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 891
1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?
ve sizce ne zaman düzelir
Derken?1500 lirayken kriter bakmadan fepe diye övdüğümüz thermalright'ın o 1500-2000lik modelleri ne oldu da 10-15 binlere çıktı?ve sizce ne zaman düzelir
phantom spirit ve peerless assasin modelleri kafayı yedi. ya stok yok ya 10 binlere fırlamış durumda fiyatlarıDerken?
Stok bitti diye olabilir aldım Qphantom spirit ve peerless assasin modelleri kafayı yedi. ya stok yok ya 10 binlere fırlamış durumda fiyatları
Stok yok diye o fiyatlara çekilmiş serbest piyasa zaten. Her ürün stoğu bitince böyle oluyor. Gaminggeni ara sor stoklar vs içinphantom spirit ve peerless assasin modelleri kafayı yedi. ya stok yok ya 10 binlere fırlamış durumda fiyatları
Stok varken alabildimStok yok diye o fiyatlara çekilmiş serbest piyasa zaten. Her ürün stoğu bitince böyle oluyor. Gaminggeni ara sor stoklar vs için
Stok olmadığı için zaten o fiyatlara en baba sıvı soğutma alınıyor.
stok olmasa bile bu fiyatlar çok anormal geldi. 5 bine falan neyse ama 10bin ne ya en baba sıvı soğutmalardan pahalı satmaya da kalkışmazsınStok olmadığından hocam bende 1 ay önce almıştım 1800 liraya aldığım şey 15 bin görünüyor
Birebir değişim garantisi var sogutucum bozulursa nasıl değiştirirler?stok olmasa bile bu fiyatlar çok anormal geldi. 5 bine falan neyse ama 10bin ne ya en baba sıvı soğutmalardan pahalı satmaya da kalkışmazsın
Bozulmaz merak etme öyle bir ürün değil. Sıvı soğutma olsa neyse hava üflüyor alt tarafı neresi bozulacak?Birebir değişim garantisi var sogutucum bozulursa nasıl değiştirirler?
siz olayı çok yanlış anlamışsınız hocam" Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 " modelini 2024 nisan ayından beri kullanıyorum performansı baya iyi işlemcim 11400f zaten aşırı ısınmayan bir işlemci ama oyun oynarken 80-85 dereceleri görürken bu soğutucuya geçtiğimde 60 derecenin üstüne çıkmadı hiç.
şuan Gaming gen tr de stokta mevcut 1850 ₺