🔥İndirim Thermaltake 1200W Toughpower GF3 80+ Gold Tam Modüler 8.799,35 TL

Atx 3 var diye okudum. Ne fark var atx 3.0 ve atx 3.1 arasında?
Hold_UP süresinin azami değeri 16ms'den 12ms'e düşürüldü. Voltaj kararlılığı arttırıldı. Korumaların çalışma aralıkları yeniden ayarlandı. Bir de 12VHPWR'den 12x6'ya geçildi.

Son düzenleme:
Peki hocam, MSI MAG A1250GL PCIE5 mi tercih edilmeli? Yoksa konudaki ürün mü?
A1250GL'nin fiyatı berbat şuan zaten. Ya GF3 tercih et veyahut:

Atx 3 var diye okudum. Ne fark var atx 3.0 ve atx 3.1 arasında?
PCIe 5.1 farkı; Ekran kartına giden güç kablosuyla alakalı, 12vhpwr kablosu 12v-2x6 ile değiştirildi. Soketin oturmaması kaynaklı kart yanmaları vb. sorunlardan sonra pim ve soket geliştirildi.

"ATX 3.1, 17 ms'lik bekleme süresine kıyasla 12 ms'lik daha kısa bir bekleme süresine sahiptir. Bu, PSU'nun verimliliğinde küçük bir iyileşme ile sonuçlanır."

A1250GL'nin fiyatı berbat şuan zaten. Ya GF3 tercih et veyahut:

PCI tier list atar mısınız hocam ben MSİ MAG A1250GL yi 8200 ₺ ye aldım fiyatına değer mi yoksa thermaltake mı alınmalı

PCI tier list atar mısınız hocam ben MSİ MAG A1250GL yi 8200 ₺ ye aldım fiyatına değer mi yoksa thermaltake mı alınmalı
Yine o fiyattan değmez. A-GL serisi iyi bir seri değil. GF3 iç bileşen anlamında daha iyi onu tercih edin.

Yine o fiyattan değmez. A-GL serisi iyi bir seri değil. GF3 iç bileşen anlamında daha iyi onu tercih edin.
Peşin fiyatına 9 taksitle aldım hocam nakit verecek gücüm yok bir sıkıntı yaratır mı ya da uzun süre beni götürür mü Msi

Peşin fiyatına 9 taksitle aldım hocam nakit verecek gücüm yok bir sıkıntı yaratır mı ya da uzun süre beni götürür mü Msi
Uzun vade kısmı sorunlu. İçindeki özellikle filtrelemedeki kapasitörler 5 6 yıla patlayadabilir patlamayadabilir. Şansınıza kalmış.

GF3 ile aynı platformu kullanıyorlar zaten. MSI onun kalitesinin düşürülmüş hali.

Geri