Thermaltake V200 Hakkında

Bugün aynı konuyu biri daha açtı Abdullah abi forumdakilerden yardım isteyin yardımcı olurlar dedi kilitledi konuyu
ya sabahtan beri soruyorum ki forumuj yarısı başka görüş söylüyor yarısı başka

thermaltake v200 yüzünden siparişimi iptal et diyenler var etme sistem çok iyi diyen var
Konu kasanın sesi ise sadece çok fazla önemsemeni tavsiye etmem kulaklık takınca hiçbirşey duyulmuyor takmasan bile pek sesi olmuyor

Daha önce 1-2 mesajında görmüştüm. Evet kasanın hava akışı mükemmel değil ama ekran kartının soğutması iyi olduğu için üzmez. İşlemci için de ileride soğutucu alarak herhangi bir sorun oluşmasını engelleyebilirsiniz. Benim fikrime göre ürün şu an stoklarda yok, yenilenirse de fiyat avantajını kaybedebilir. Bence iade etmek pek mantıklı değil.

ses ayrı ısınma için diyorum
Her kasa ısınır ben sniper ghost warioru yarım saat oynadığımda kasaya dokunamıyordum ama benim kasanın hava akışı iyi değil yani kasa çokta büyük bir detay değil bence içindeki parçalar iyiyse almalısın

thermaltake v200 yüzünden siparişimi iptal et diyenler var etme sistem çok iyi diyen var
Hayır hocam iptal etmeye gerek yok ben arayacağım birazdan İtopyayı kasaya müdahele edeceğim bildiğim kadarıyla PSU garantisi bozulmuyor kasaya müdahele edince kasayı mesh yapacağım size de anlatırım nasıl mesh yapacağını bu arada üzerinde ki kontrolcü üzerinden RGB kontrol ediliyor ama kapatılmıyor benim anakartım RGB destekliyor RGB başlığına takınca kapatabiliyorum ışıkları ama sizin aldığınız anakartı bilemeyeceğim. Bana özelden ulaşın size anlatayım nasıl mesh yapacağınızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şu da var eğer bilen varsa cevaplasın kasa değişince veya kasaya müdahele edince PSU garantisi bitiyor mu çünkü bu kasa ile PSU birlikte satılıyor.

Hayır hocam iptal etmeye gerek yok ben arayacağım birazdan İtopyayı kasaya müdahele edeceğim bildiğim kadarıyla PSU garantisi bozulmuyor kasaya müdahele edince kasayı mesh yapacağım size de anlatırım nasıl mesh yapacağını bu arada üzerinde ki kontrolcü üzerinden RGB kontrol ediliyor ama kapatılmıyor benim anakartım RGB destekliyor RGB başlığına takınca kapatabiliyorum ışıkları ama sizin aldığınız anakartı bilemeyeceğim. Bana özelden ulaşın size anlatayım nasıl mesh yapacağınızı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şu da var eğer bilen varsa cevaplasın kasa değişince veya kasaya müdahele edince PSU garantisi bitiyor mu çünkü bu kasa ile PSU birlikte satılıyor.
yazdım abi

Geri