Neden kanka ben onu aldımAyarlasanda bir işe yaramaz. Delmen lazım ön tarafını kasanın.
Fanlar süs niyetine konmuş bildiğin bir işlevi yok. Boş boş dönüyor anca. Önünü matkapla delmeniz lazım yoksa sistem patlar usta.Neden kanka ben onu aldım
Agacım ben öyle bişey olacağını sanmıyorum kendim fan alırım olmaz mı sistemi delmeye gerek kalmaz büyük ihtimalle donanım arşivinden gördün sendeFanlar süs niyetine konmuş bildiğin bir işlevi yok. Boş boş dönüyor anca. Önünü matkapla delmeniz lazım yoksa sistem patlar usta.
(Konu dışı)Aklıma hep bu video geliyor hocam v200 görünceAyarlasanda bir işe yaramaz. Delmen lazım ön tarafını kasanın.
İstediğin kadar fan al bir işe yaramaz hocam. Sistem hava alamayacak. İptal edin şiparişinizi. Başınız ağrır.Agacım ben öyle bişey olacağını sanmıyorum kendim fan alırım olmaz mı sistemi delmeye gerek kalmaz büyük ihtimalle donanım arşivinden gördün sende
V200' ün önü camdı galiba. Delmek istemezsiniz...İstediğin kadar fan al bir işe yaramaz hocam. Sistem hava alamayacak. İptal edin şiparişinizi. Başınız ağrır.
iptal mi edelim?İstediğin kadar fan al bir işe yaramaz hocam. Sistem hava alamayacak. İptal edin şiparişinizi. Başınız ağrır.
Camsa yandık ön cam tamamen giderV200' ün önü camdı galiba. Delmek istemezsiniz...
Kesinlikle o fiyata daha iyilerini öneririz. Sabah kasa önerisi ile ilgili konu açarsın. Bakarız.iptal mi edelim?
iyide bütçem 5700Camsa yandık ön cam tamamen gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesinlikle o fiyata daha iyilerini öneririz. Sabah kasa önerisi ile ilgili konu açarsın. Bakarız.