Neler Yeni

Thinkpad Serilerini Bilen Var mı?

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ulaş Karakaya
Selam arkadaşlar thinkpad serisi bir laptop almayı planlıyorum ancak çok farklı serileri var ve internette doğru düzgün inceleme videoları yok malesef. Konuya hakim bir arkadaş bana serilerin farklarını ve hangilerinin neden tercih edilmesi gerektiğini anlatabilir mi?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Selam arkadaşlar thinkpad serisi bir laptop almayı planlıyorum ancak çok farklı serileri var ve internette doğru düzgün inceleme videoları yok malesef. Konuya hakim bir arkadaş bana serilerin farklarını ve hangilerinin neden tercih edilmesi gerektiğini anlatabilir mi?

Aşağıdaki linkte kabaca ürünlerin ayrımlarını anlatmışlar ama aklınızda olsun bazı notebookların model kodları ve içerikleri satıldıkları ve gönderildikleri ülkelere göre değişiklik gösterebiliyor. Hangi marka notebook olursa olsun mutlaka alım sırasında ürün kodlarının sonundaki rakam ve yazıları iyice kontrol edin iyice araştırın donanımlarını karşılaştırın.

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ulaş Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burayı okudum ancak çok yuvarlak ifadeler var adeta hepsi birbirinden süper :D
Bana daha ziyade bu konuda tecrübeli biri lazım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İyi bir seridir. Net bir söylemek modele göre değişir.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Burayı okudum ancak çok yuvarlak ifadeler var adeta hepsi birbirinden süper :D
Bana daha ziyade bu konuda tecrübeli biri lazım

Oyun için aldığım Oyuncu notebookum Lenovo Y510P bf4 oynarken zalman soğutucu üzerinde olmasına rağmen çatır çutur yandıktan sonra notebookları seviyor olmama rağmen kişisel araştırma dışında tavsiye ile asla notebook almadım :)

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ulaş Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun için aldığım Oyuncu notebookum Lenovo Y510P bf4 oynarken zalman soğutucu üzerinde olmasına rağmen çatır çutur yandıktan sonra notebookları seviyor olmama rağmen kişisel araştırma dışında tavsiye ile asla notebook almadım :)
Kesinlikle katılıyorum ama araştıracak bir kaynak bulamıyorum nasıl bir seri anlamadım çok tercih ediliyor ama kimse inceleme yapmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,147
Üyeler
162,921
Son üye
Kuzey 123
Top Bottom