Monarch Leviathan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 879
Nazik olmayan kısmı gösterir misin? Klavyelerden anlamadığını söyledim ve doğru da düşünmüşüm bu bir hakaret veya kötü niyetle söylenmiş bir şey değil ki. Bir klavye alırken en azından biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor. Eğer arkadaşımız en basitinden hot-swapin ne olduğunu araştırırsa yanında bir kaç şey bile öğrenebilir. Ve evet alınmaz hani Ajazz olsa veya GMK falan olsa anlarım da Throne dümdüz marka.Kardeşimsin adam düzgün soru sormuş haklısın hot-swap olmaması büyük bir eksik ama nazikçe soran adama nazik olsaydın biraz merak etmiştir doğaldır ve de direkt alınmaz demen de kötü olmuş keşke harici sebeplerini de söyleseydin. Şu anda 2 klavyem var yedekte ikisi de hot swap ikisinde de sorunum yok ama bi tane numpad li olsun diye bunu tercih ettim yani öyle kötü bi durumda iade gerçekleşebilir. Başta dediğimi de yanlış anlama bana öyle gelmiş te olabilir sadece @siyo3147 kardeşimin kişiliğinden dolayı böyle dedim fikirlerin başımın üstündedir ♡
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca üstüne 300 ekleyip şunu alırsanız 20 kat daha memnun kalırsınız hem gasket hem hot-swap hem de daha kaliteli.

Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Profesyonel Gasket
Ayarlanabilir RGB Işıklandırma Backlit Mekanik Klavye 11 Katmanlı Gasket Yapı Yuvarlanmış Tasarım Tuş Takımı 50 Milyon Tuş Ömrü 2 Yıl Distribütör Garantili
Son düzenleme: