Çözüldü✓ Throne Lumina K1 Argb Red Switch alınır mı ? (tartışıldı driver link mevcut)

Kardeşimsin adam düzgün soru sormuş haklısın hot-swap olmaması büyük bir eksik ama nazikçe soran adama nazik olsaydın biraz merak etmiştir doğaldır ve de direkt alınmaz demen de kötü olmuş keşke harici sebeplerini de söyleseydin. Şu anda 2 klavyem var yedekte ikisi de hot swap ikisinde de sorunum yok ama bi tane numpad li olsun diye bunu tercih ettim yani öyle kötü bi durumda iade gerçekleşebilir. Başta dediğimi de yanlış anlama bana öyle gelmiş te olabilir sadece @siyo3147 kardeşimin kişiliğinden dolayı böyle dedim fikirlerin başımın üstündedir ♡
Nazik olmayan kısmı gösterir misin? Klavyelerden anlamadığını söyledim ve doğru da düşünmüşüm bu bir hakaret veya kötü niyetle söylenmiş bir şey değil ki. Bir klavye alırken en azından biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor. Eğer arkadaşımız en basitinden hot-swapin ne olduğunu araştırırsa yanında bir kaç şey bile öğrenebilir. Ve evet alınmaz hani Ajazz olsa veya GMK falan olsa anlarım da Throne dümdüz marka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca üstüne 300 ekleyip şunu alırsanız 20 kat daha memnun kalırsınız hem gasket hem hot-swap hem de daha kaliteli.

Son düzenleme:
İyzico ile 1700e geliyor

geldi mi ürün at bakim
Geldi kanka açtım baktım ben çok beğendim valla. Hot swap falan da bi sorun olacağını pek düşünmüyorum o yüzden iade etmeyecem gibi. Ürün hem gramajları ve renkleri çok güzel. Basıncaca hemen algılıyor seside iyi

Nazik olmayan kısmı gösterir misin? Klavyelerden anlamadığını söyledim ve doğru da düşünmüşüm bu bir hakaret veya kötü niyetle söylenmiş bir şey değil ki. Bir klavye alırken en azından biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor. Eğer arkadaşımız en basitinden hot-swapin ne olduğunu araştırırsa yanında bir kaç şey bile öğrenebilir. Ve evet alınmaz hani Ajazz olsa veya GMK falan olsa anlarım da Throne dümdüz marka.

Ayrıca üstüne 300 ekleyip şunu alırsanız 20 kat daha memnun kalırsınız hem gasket hem hot-swap hem de daha kaliteli.
dediğim gibi bana öyle gelmiştir o zaman attıgın klavyeyi de daha önce görseydim keşke her neyse teşekkür ettim

Geldi kanka açtım baktım ben çok beğendim valla. Hot swap falan da bi sorun olacağını pek düşünmüyorum o yüzden iade etmeyecem gibi. Ürün hem gramajları ve renkleri çok güzel. Basıncaca hemen algılıyor seside iyi
cuma geliyo benimki de

1 2 ay once aldım bozuldubosluk tusu bazen basıp bazenbasmıyordıger tuslarda aynı sekılde

amazondan aldığım klavyeyi satıyorum 0 kutusu açılmadı 4-5 gün oldu alalı. 1000 tl

Geri