Thull Gaming Direksiyon Seti Alınır mı

o zaman geriye thull direksiyon seti kalıyo başka bir şekilde direksiyon seti alamam çünkü kargo ile yollanmıyor oturduğum şehirdede yok
kargo olayını anlamadım ben dolapta kasa sattım gardopsta evet problem çıkıyor satarken alırken vs ama dolapta öyle bir sıkıntı duymamıştım gerçi ben hotwheels falan alıyodum satıyodum ama öyle bir şey yaşamadım farklı bir ürün bulup deneyin isterseniz belki satıcı yanlış bilgiler girmişti kargo ücreti az olsun diye yanlış kargo seçenekleri girmiş olabilir bu konuda bilgisi olan biri yazarsa daha iyi olur

kargo olayını anlamadım ben dolapta kasa sattım gardopsta evet problem çıkıyor satarken alırken vs ama dolapta öyle bir sıkıntı duymamıştım gerçi ben hotwheels falan alıyodum satıyodum ama öyle bir şey yaşamadım farklı bir ürün bulup deneyin isterseniz belki satıcı yanlış bilgiler girmişti kargo ücreti az olsun diye yanlış kargo seçenekleri girmiş olabilir bu konuda bilgisi olan biri yazarsa daha iyi olur
kargoda 10 kilo üstü ürün alınmıyor başka bir ilanda yazmışlardı inanmamıştım doğruymuş aynı satıcya sorduğumda dolaptada sorun olucağını söylemişti

kargoda 10 kilo üstü ürün alınmıyor başka bir ilanda yazmışlardı inanmamıştım doğruymuş aynı satıcya sorduğumda dolaptada sorun olucağını söylemişti
o iş biraz saçma olmuş hocam sıfır rampage alırsanız thulldan daha iyi olabilir belki

banada öyle geliyoda v902 gibi eski modellerde vites sorunu yaşanıyo bir süre sonra bunda olursa sıkıntı olur
rampage kalitesi hocam olabilir bilemiyorum rampage hakkında çok bir bilgim yok son 1 yıldır uçaklara ilgim arttığı için direksiyonlarla aramı kestim uçaklara yöneldim net bir şey diyemem

Aşağıda görüldüğü üzere bahsi geçen setlerde aynı pedal ve vitesler kullanılıyor. Ufak tefek farklılıkları var ancak genel olarak birebir aynı sayılırlar. İç mekanizmalarında bir farklılık yoksa bu tarz pedal ve vitesler çok kolay bozuluyor. Ben uygun fiyata buldukça direksiyon seti al-sat yapıyorum. Bu pedalların ve vitesin bozuk olduğu çok ilanla karşılaştım. Bir keresinde V900-S satmıştım ve 1-2 hafta sonra alan kişi pedallar bozuldu diye mesaj atmıştı. Viteslerde de genelde geri vitese geçmeme sıkıntısı oluyor. Kısacası deneyimlerime göre bu tarz pedal ve vitese sahip setlerden uzak durulmasını tavsiye ederim.

Rampage V987 pedalları ve vitesi.
1750431989202.webp

Rampage V902 pedalları ve vitesi.
1750432054532.webp

Rampage V900-S pedalları.
1750432381901.webp

Thull pedalları ve vitesi.
1750432019735.webp

Aşağıda görüldüğü üzere bahsi geçen setlerde aynı pedal ve vitesler kullanılıyor. Ufak tefek farklılıkları var ancak genel olarak birebir aynı sayılırlar. İç mekanizmalarında bir farklılık yoksa bu tarz pedal ve vitesler çok kolay bozuluyor. Ben uygun fiyata buldukça direksiyon seti al-sat yapıyorum. Bu pedalların ve vitesin bozuk olduğu çok ilanla karşılaştım. Bir keresinde V900-S satmıştım ve 1-2 hafta sonra alan kişi pedallar bozuldu diye mesaj atmıştı. Viteslerde de genelde geri vitese geçmeme sıkıntısı oluyor. Kısacası deneyimlerime göre bu tarz pedal ve vitese sahip setlerden uzak durulmasını tavsiye ederim.

Rampage V987 pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle

Rampage V902 pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle

Rampage V900-S pedalları.
Alıntıyı görüntüle

Thull pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle
evet bende kararsızım ne yapsam bilemedim

12.5kya sıfır vitessiz g29 mu yoksa 11kya standlı vitessiz g29 2. el mi sorunsuzmuş çok az kullanılmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff
Geri