Jordicrusher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 84
g27y sipariş verdim ama iptal oldu 10 kilo üstüymüş rampage v987 alınır mı sıfır 10k parahocam piyasayı bilmiyorum eğer piyasaya göre uygunsa alınabilir
rampage alınmaz hocam malzeme kalitesi kötüg27y sipariş verdim ama iptal oldu 10 kilo üstüymüş rampage v987 alınır mı sıfır 10k para
o zaman geriye thull direksiyon seti kalıyo başka bir şekilde direksiyon seti alamam çünkü kargo ile yollanmıyor oturduğum şehirdede yokrampage alınmaz hocam malzeme kalitesi kötü
kargo olayını anlamadım ben dolapta kasa sattım gardopsta evet problem çıkıyor satarken alırken vs ama dolapta öyle bir sıkıntı duymamıştım gerçi ben hotwheels falan alıyodum satıyodum ama öyle bir şey yaşamadım farklı bir ürün bulup deneyin isterseniz belki satıcı yanlış bilgiler girmişti kargo ücreti az olsun diye yanlış kargo seçenekleri girmiş olabilir bu konuda bilgisi olan biri yazarsa daha iyi oluro zaman geriye thull direksiyon seti kalıyo başka bir şekilde direksiyon seti alamam çünkü kargo ile yollanmıyor oturduğum şehirdede yok
kargoda 10 kilo üstü ürün alınmıyor başka bir ilanda yazmışlardı inanmamıştım doğruymuş aynı satıcya sorduğumda dolaptada sorun olucağını söylemiştikargo olayını anlamadım ben dolapta kasa sattım gardopsta evet problem çıkıyor satarken alırken vs ama dolapta öyle bir sıkıntı duymamıştım gerçi ben hotwheels falan alıyodum satıyodum ama öyle bir şey yaşamadım farklı bir ürün bulup deneyin isterseniz belki satıcı yanlış bilgiler girmişti kargo ücreti az olsun diye yanlış kargo seçenekleri girmiş olabilir bu konuda bilgisi olan biri yazarsa daha iyi olur
o iş biraz saçma olmuş hocam sıfır rampage alırsanız thulldan daha iyi olabilir belkikargoda 10 kilo üstü ürün alınmıyor başka bir ilanda yazmışlardı inanmamıştım doğruymuş aynı satıcya sorduğumda dolaptada sorun olucağını söylemişti
banada öyle geliyoda v902 gibi eski modellerde vites sorunu yaşanıyo bir süre sonra bunda olursa sıkıntı oluro iş biraz saçma olmuş hocam sıfır rampage alırsanız thulldan daha iyi olabilir belki
rampage kalitesi hocam olabilir bilemiyorum rampage hakkında çok bir bilgim yok son 1 yıldır uçaklara ilgim arttığı için direksiyonlarla aramı kestim uçaklara yöneldim net bir şey diyemembanada öyle geliyoda v902 gibi eski modellerde vites sorunu yaşanıyo bir süre sonra bunda olursa sıkıntı olur
evet bende kararsızım ne yapsam bilemedimAşağıda görüldüğü üzere bahsi geçen setlerde aynı pedal ve vitesler kullanılıyor. Ufak tefek farklılıkları var ancak genel olarak birebir aynı sayılırlar. İç mekanizmalarında bir farklılık yoksa bu tarz pedal ve vitesler çok kolay bozuluyor. Ben uygun fiyata buldukça direksiyon seti al-sat yapıyorum. Bu pedalların ve vitesin bozuk olduğu çok ilanla karşılaştım. Bir keresinde V900-S satmıştım ve 1-2 hafta sonra alan kişi pedallar bozuldu diye mesaj atmıştı. Viteslerde de genelde geri vitese geçmeme sıkıntısı oluyor. Kısacası deneyimlerime göre bu tarz pedal ve vitese sahip setlerden uzak durulmasını tavsiye ederim.
Rampage V987 pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle
Rampage V902 pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle
Rampage V900-S pedalları.
Alıntıyı görüntüle
Thull pedalları ve vitesi.
Alıntıyı görüntüle