Ticaret mi okumak mi ?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
Yaş18 Kafamda sürekli ticaret yapma planı fikiri var bir yandan yks çalışmaliyım diye kendimi iteliyorum bir yandan da site kur orayla ugraş diye kafamı yoruyorum 2 işi birden yapmak isterken aldigim verim 100% %45 30 düşuyor (okumak istedigim 2 bölüm var elektrik2yilık ve yazilım 4)

YKS'ye çalış, istediğin bölümü tutturursan üniversite okurken çalış. puanın istediğin yere göre yetersiz geldiyse ve masrafın çok olacaksa açıktan okuyup kariyerini şekillendir.

Yaş18 Kafamda sürekli ticaret yapma planı fikiri var bir yandan yks çalışmaliyım diye kendimi iteliyorum bir yandan da site kur orayla ugraş diye kafamı yoruyorum 2 işi birden yapmak isterken aldigim verim 100% %45 30 düşuyor (okumak istedigim 2 bölüm var elektrik2yilık ve yazilım 4)
YKS kesinlikle çünkü misal Almanya'ya gitmek isteyeceksin dili B1 yapıp Goethe sertifikası alırsan ve 7 8 Bin Euro para biriktirdiğin zaman vize alma şansın çok yüksek Üniversiteden sonra.

Okulunu oku sonra ticarete atıl , ticarete atılsan da daha sonra eksikliklerini farkedip bu seferde kurslar almaya başlayacaksın o yüzden okulunu başta aradan çıkarman daha mantıklı bu arada pazarlama üzerine bir ticaret düşünüyorsan bölümünüde o işe uygun seçmen senin yararına örnek verecek olursam büyükbaş hayvan yemi sektöründe yem pazarlacağını farz ediyorum veterinerlik yada en kötü teknikerlik okuman senin satış işini kolaylaştırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,313
Üyeler
189,250
Son üye
EgstOy
Geri