Neler Yeni

Tiguan mı seat ateca fr mi

Hangisi

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-seat-sahibinden-hatasiz-boyasiz-degisensiz-f

Oylar: 14 37.8%
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-maslak-motors-vw-tiguan-1.4-tsi-8

Oylar: 23 62.2%

• Oy kullanan toplam üye
    37

Emir818.

80+ Bronze
Çan çin çon Parçasıda gelmiyor adam akıllı cfmoto gibi cheryde
Mesaj otomatik birleştirildi:

katılıyorum size Sedan beygiri yüksekse zaten hız işi uzun yol için kesinlikle suv
1200 e en mantıklı hangi suv

Kardeşim açıkçası benim sana nacizane tavsiyem suv alman olucak bak ben çok uuzn yol yapan biriyim arabanın yüksekliği ve sağlamlığı diğer sedanlardan çok daha fazla ben aracın yüksek olması sayesinde çok defa kazadan kurtuldum veya aracımın hasar almasından kurtuldum komforu ayrı eğer illaha sedan alıcam dersen önereyim ama tavsiye etmem.
Hocam yetmiyor tucsona para 1200 paraya öneriniz suv nedir

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Kardeş arabadan anlamıyorsan yazma. Tiguan aşırı satılan bir araba değil evet satılıyor fakat çok satılan olanlar rline olanlar comfortlinlar piyasası durgun ve boş araba ateca tucson varken o mu aldırtılır anlamıyorsanız yazmayın.
Durgunmu 😂 tiguan paket farketmeksizin her türlü satar biraz sokağa çıkıp bakabilirsin dostum

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Bak kanka ben çok fazla araç denyimledim sattım aldım falan cart curt tucsonun yakınından geçicek bir araç yok araç güçlü ve dizaynı güzel ama tek sorun yetkili servisleri kurumsal firmalardan olması lazım eğer götürücek isen ateca da kullandım oda güzeldi fakat tucson kadar güçlü değil ve önden çekerdi.
Kanka kafan mı yok tiguan nasıl satmıyor🤨🤨

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Seat yerine Çok net Tiguan. Ama şehiriçi yakar yani. Onun dışında Kia Sportage öneririm ve Chery omoda5 öneririm. Ben alacak olsam düşünmeden 2023 model 10bin km altı omoda5 alırım. Sizin baktığınız arabalar 5-6 yaşında 80-90 bini geçmiş hocam. Aynı paraya sıfır ayarında araba alacaksınız arada çok büyük fark var. Şehiriçi 12 yakan diyenler olacak vw grubu arabalarin çıkaracağı bakım ve masrafın yarısından daha aza gelir yakıtı. Omoda 5 e bakmadan sakin araba alma hocam. Bir tane lastik olmuş 2k 4 lastik degistirseniz zaten 8k ediyor. Disk vs ağır bakım işin içine girdi mi 15k kesin gider. Ama diğer tarafta sıfır kokusu üzerinde araba.

Emir818.

80+ Bronze
Seat yerine Çok net Tiguan. Ama şehiriçi yakar yani. Onun dışında Kia Sportage öneririm ve Chery omoda5 öneririm. Ben alacak olsam düşünmeden 2023 model 10bin km altı omoda5 alırım. Sizin baktığınız arabalar 5-6 yaşında 80-90 bini geçmiş hocam. Aynı paraya sıfır ayarında araba alacaksınız arada çok büyük fark var. Şehiriçi 12 yakan diyenler olacak vw grubu arabalarin çıkaracağı bakım ve masrafın yarısından daha aza gelir yakıtı. Omoda 5 e bakmadan sakin araba alma hocam.
Hocam bu fiyata yok omoda 5 1200e

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Tiguan hocam
Hem elden çıkartması kolay hem parçası kolay bulunur hem de Alman arabası diğer cin malları gibi 5 sene sonra ne olacağı belli olmayan bi model degil

Emir818.

80+ Bronze
Tiguan hocam
Hem elden çıkartması kolay hem parçası kolay bulunur hem de Alman arabası diğer cin malları gibi 5 sene sonra ne olacağı belli olmayan bi model degil
Passat buldum 1.4bluemotoin otomatik hatasız boyasız comfort cam tavanlı alanır mı 2016 model

Passat buldum 1.4bluemotoin otomatik hatasız boyasız comfort cam tavanlı alanır mı 2016 model

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,490
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Ne istediğinize bağlı hocam uzun yolda sedana kıyasla yüksek konfor düşük hız derseniz suv bakın ancak yüksek hız derseniz sedan araba tercih edin ancak passat temizse üzmez

Emir818.

80+ Bronze
Ne istediğinize bağlı hocam uzun yolda sedana kıyasla yüksek konfor düşük hız derseniz suv bakın ancak yüksek hız derseniz sedan araba tercih edin ancak passat temizse üzmez
Temiz hocam 2 sene sonra rahat satılır değil mi

Top Bottom