Tıkla Gelsin ücretsiz dondurma, sundea vb.

striker_o

80+
Reaksiyon skoru
37
Selam,

Tıklagelsin aplikasyonunun anasayfasında basit bir eşleştirme oyunu açmış.

İlgili süre içerisinde kartları eşleştirebilirseniz gel al ile alabileceğiniz hediye veriyor. Dün mesela Burger King'den dondurma vardı, bugün ise Burger King'den sundea.

Verilen ödülün geçerlilik süresi 24 saat. Bu sıcaklarda iyi geldi şahsen :)

DÜN GİTTİM 2 TANE KODUM VARDI KOD GEÇERSİZ DEDİ OLMADI KODLARI DA BURGERA GİTMEDEN 5 DK ÖNCE OYUNU OYNAYARAK ALMIŞTIM

DÜN GİTTİM 2 TANE KODUM VARDI KOD GEÇERSİZ DEDİ OLMADI KODLARI DA BURGERA GİTMEDEN 5 DK ÖNCE OYUNU OYNAYARAK ALMIŞTIM
Açıkçası ben demin kazandım, aplikasyonda ilgili burger king'den ürünü seçip ödeme sayfasında kupon kullan dedim. Kuponu kullandırıp sıfır TL ödeyeceksinize geçirince sipariş vere tıkladım, 0 TL den siparişi verdim. 1 dakika sonra da dondurmamı aldım.
Kodu kasiyere söylemekle falan uğraşmadım eğer o şekilde yaptı iseniz. Malum bazı kasiyerler ya sistemi bilmiyorlar ya da cins oluyorlar ve sorun çıkıyor. Aplikasyondan yapın bütün işinizi eğer bu şekilde yapmadı iseniz :)

Açıkçası ben demin kazandım, aplikasyonda ilgili burger king'den ürünü seçip ödeme sayfasında kupon kullan dedim. Kuponu kullandırıp sıfır TL ödeyeceksinize geçirince sipariş vere tıkladım, 0 TL den siparişi verdim. 1 dakika sonra da dondurmamı aldım.
Kodu kasiyere söylemekle falan uğraşmadım eğer o şekilde yaptı iseniz. Malum bazı kasiyerler ya sistemi bilmiyorlar ya da cins oluyorlar ve sorun çıkıyor. Aplikasyondan yapın bütün işinizi eğer bu şekilde yapmadı iseniz :)
hee o aklıma gelmedi hiç birdahaki sefere öyle yaparım :D

Selam,

İlgili süre içerisinde kartları eşleştirebilirseniz gel al ile alabileceğiniz hediye veriyor. Dün mesela Burger King'den dondurma vardı, bugün ise Burger King'den sundea.

Eşleştirme kolay değilmiş nerdeyse eleniyordum ss alıp oynamak lazım 😅

Selam,

Ss'e izin veriyor mu hocam

Anasayfada bulamadim oyunu

Kodu zaten kupon olarakta yatiriyo hesaba Uygulamadan Gel-Al yerinden beleşe alın Restoran seçip kasiyere siparis verdiginizi soyleyin veriyolar ( bizdeki dojdurma bozuktu Onun yerine beles Milkshake verdiler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,829
Üyeler
183,906
Son üye
GamerRac00n
Geri