Neler Yeni

tiktok ios dan android yapma

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
arkadaşlar selam daha öncesinde ios ile açmış olduğum tiktok hesabımı şu an androidte açamıyorum nedeni ise android telefonlarda icloud ile giriş yap seçeneği çıkmıyor daha önce başına gelmiş olan var mı yardımçı olurmusunuz geri bildirim raporu flan çektim fakat bir işe yaramadı

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Anonim Ankh
Kullanıcı adın ve şifren yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıcı adın ve şifren yok mu?
kanka kayıt olurken de apple ile giriş yap seçeneğini seçmiştim o yüzden iqloud e postası ile girsem bile şifre belirlenmediği için bir işe yaramıyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Anonim Ankh
kanka kayıt olurken de apple ile giriş yap seçeneğini seçmiştim o yüzden iqloud e postası ile girsem bile şifre belirlenmediği için bir işe yaramıyor
Şifremi unuttum diyemiyor musun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
Şifremi unuttum diyemiyor musun
desem bile apple ile giriş yaptığım için bir e posta bağlantısı bulunmuyor bir tek pc ile giriş yapabiliyorum apple ile giriş yap kısmından fakat onda da şifre değiştirme e posta ekleme flan yapılmıyor veya apple telefonum olması lazım sıfır ki giriş yapayım bunlar olmadan bir çözüm arıyorum

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Anonim Ankh
desem bile apple ile giriş yaptığım için bir e posta bağlantısı bulunmuyor bir tek pc ile giriş yapabiliyorum apple ile giriş yap kısmından fakat onda da şifre değiştirme e posta ekleme flan yapılmıyor veya apple telefonum olması lazım sıfır ki giriş yapayım bunlar olmadan bir çözüm arıyorum
Bilgisayardan hesabına girdiğinde profil ayarlarında şifre değiştirme veya belirleme yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
Top Bottom