🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

Çok gereksiz değil aslında ama tr deki içerikler çok saçma

Dediğiniz gibi kesinlikle gereksiz bir uygulama değil, hatta düzgün kullanıldığında gayet kısa kısa verimli bilgiler alıyorsunuz. TR içeriklerinin %90'nın çöp olması uygulamayı gereksiz yapmıyor, bunu anlatmak zor.

Trick videolar izlemek için bence gayet güzel bir kaynak.

Ülkenin namusunu bozdu TikTok ve FB, yasaklansın bence. Esra Erol gibi programlarda dayım şunu yaptı kaynım bana kaydı falan hep bunlardan buluyor kadınlar birilerini görüyoruz işte. Twitter da sadece önemli insanlar duyuru amaçlı kullansınlar, önüne gelen saçma yorumları için kullanmasın.
Bitek Youtube, Pinterest kalsın yeter, eğitici platformlar kalsın.

Son düzenleme:
Ülkenin namusunu bozdu TikTok ve FB, yasaklansın bence. Twitter da sadece önemli insanlar duyuru amaçlı kullansınlar, önüne gelen ***** yorumları için kullanmasın.
Ketçap ve mayonez de olsun mu ?

Ülkenin namusunu bozdu TikTok ve FB, yasaklansın bence. Twitter da sadece önemli insanlar duyuru amaçlı kullansınlar, önüne gelen ***** yorumları için kullanmasın.
Sana mı kaldı ülkenin namusu

Ben kullanıyordum ama sırf bilgi, teknoloji, film ve dizi, videoları için. Kapanması TikTok'dan günde binlerce lira kazananlar için çok güzel olur.

Hepsinin kara paradan bir eksiği yok. vergilerini dahi vermiyorlardır kazandığı paralarının.

Ülkedeki insanların çoğunun namusu mu vardı, bir şey bildiğiniz yok bari konuşmayın. Dışarda ayıpladıkları şeylerin %90'nı fazlasıyla yapıyor insanlar. Sadece elalem görmesin, duymasın.

Hayatımda Tiktok kullanmadım ama çevremden duyduğuma göre Tiktok'un algoritması İnstagram'dan kat kat iyiymiş.

Kaldırılmasıyla IQ ortalamasının yükseleceğini düşünüyorsanız biraz olaylara yanlış bakıyorsunuz demektir. Dünya üzerinde hiçbir şey yasaklanarak çözülmez. Çözüm yöntemi doğru eğitim ve toplumu bilinçlendirmeyle olur, bir şey yasaklanırsa daha çok ilgi çeker.
Haksız sayılmazsın, bu da doğru.

Evet o yönde doğru. Algoritması bayağı iyi. böyle olunca seni uygulamada tutuyor işte. Sevdiğin ve hopi edindiğin şeyleri önüne hemen çıkararak seni manipüle ediyor.
O olay öyle değil. O bağımlılık. Sen istemediğin sürece seni uygulamada tutamaz. Günümüzde bunu yapmayan uygulama yok zaten.

Umarım bir an önce kapatılır, millet karısını kızını pazarlıyor

• Hahaha
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho