Aliexpressi banggood hesaplarımı kapattım. Yahudi malıda Çin malı almıyoruzYok hacı sana ya da kimseye söylemedim genelleme yaptım Filistin için boykot varsa aynı şey Doğu Türkistan için de geçerlidir. Çin ürünleri boykot edilsin
o sırada Rus doğalgazıAliexpressi banggood hesaplarımı kapattım. Yahudi malıda Çin malı almıyoruz
O sırada saçmalama yarışına girmiş eniklero sırada Rus doğalgazı
Aktif olarak sadece İnstagram kullanıyorum eğer bu kitle oraya gelirse ben onların var ya...!Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.
Alıntıyı görüntüle
Anlamaya çalışalımmm : Tiktoklular külotlarını indirirken Rus Gazımı kullandılar? Burdanmı bağ kurdun Yok ya bu enikleri anlamak mümkün değil. Neyse ben mesaiye kaçar. Ne çok enik varmış. Gece boyu yazar şimdi bunlaro sırada Rus doğalgazı
konunun onla alakası yok zaten ? neyse sen git makarna ye suriO sırada saçmalama yarışına girmiş enikler
Yasaklarla bir yere varılmazKapanması iyi olur lakin onlyfans yasaklansa bile devam ediyor bu kitle de muhtemelen instagrama taşınır bir bok değişmez
Yakında Instagram ve Twitter yasaklanırsa ağlama.Umarım en kısa sürede kapanir.
Umrum dışı. Sıkıntı yok benim için asıl sen zırlama.Yasaklarla bir yere varılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakında Instagram ve Twitter yasaklanırsa ağlama.