Neler Yeni

Tıp Fakültesi İçin Tablet Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
Sanırım bir tıp fakültesine yerleşeceğim. Tablet çok daha işlevsel oluyor galiba not almak için vesaire. Tablet öneriniz var mıdır acaba çok pahalı olmasın mümkünse f/p olsun fiyatları pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Marka takıntım yok. Bir de bu öğrenciye bilgisayar ve telefon indirimine acaba tablet dahil olur mu bilginiz var mı?

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert Camran
Sanırım bir tıp fakültesine yerleşeceğim. Tablet çok daha işlevsel oluyor galiba not almak için vesaire. Tablet öneriniz var mıdır acaba çok pahalı olmasın mümkünse f/p olsun fiyatları pek bilmediğim için bütçe belirtemiyorum. Marka takıntım yok. Bir de bu öğrenciye bilgisayar ve telefon indirimine acaba tablet dahil olur mu bilginiz var mı?
Büyük ihtimalle indirim tablet kısmını da kapsar hocam teknoloji sonuçta.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kesinlikle iPad al, model olarak da mümkünse en az Air 5 al ama bütçe az dersen 9. Nesil bile fazlasıyla iş görür.

iPad hariç önerebileceğim tek iyi cihaz Matepad 11 şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kesinlikle iPad al, model olarak da mümkünse en az Air 5 al ama bütçe az dersen 9. Nesil bile fazlasıyla iş görür.

Neden peki iPad konusunda bu kadar netsiniz? Yani artı özellikleri nedir?

Matepad 11 de bakacağım teşekkür ederim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neden peki iPad konusunda bu kadar netsiniz? Yani artı özellikleri nedir?

Matepad 11 de bakacağım teşekkür ederim.
En iyi diyebileceğim ikisi paralı biri ücretsiz 3 not uygulaması var, bunların hepsi sadece iPad ile çalışıyor, diğer tarafta da birçok alternatif var tabi ama en iyileri en stabilleri iPad tarafında.

Onun dışında çok uzun ömürlü cihazlar, yıllarca ilk günkü performansını koruyor. 10 sene önce aldığım iPad 4 bile uygulama desteği biteli birkaç yıl olmasına rağmen tarayıcıda falan gezerken hala oldukça stabil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En iyi diyebileceğim ikisi paralı biri ücretsiz 3 not uygulaması var, bunların hepsi sadece iPad ile çalışıyor, diğer tarafta da birçok alternatif var tabi ama en iyileri en stabilleri iPad tarafında.

Onun dışında çok uzun ömürlü cihazlar, yıllarca ilk günkü performansını koruyor. 10 sene önce aldığım iPad 4 bile uygulama desteği biteli birkaç yıl olmasına rağmen tarayıcıda falan gezerken hala oldukça stabil.
Anladım hocam çok teşekkür ederim sonuçlar da bi gelsin ona göre daha ciddi bakacağım. Sağ olasın.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
C.S.
İpad air veya hücresel destekli 10 öneririm. Hücresel olunca gps geliyor ve data hattı alırsanız telefonun internetinden ve pilinden yememiş olursunuz. Yurtta da internet olur zaten ama çok yavaş oluyordu benim zamanımda.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Hocam samsung tab'lar kötü müdür ? Ben de düşünüyorum ama ekosistem için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İhsan Öztürk
her fakültedeki hocalar slayt vermez
Fakültene yerleş sonra duruma bakarsın
Bizim fakültede hocalar slayt vermiyor.
Tabletin anlamı kalmıyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En tepe cihazlarında bile işlemci olarak 8 Gen 1 var. iPad 10 gibi cihazlarda bile zaten ona rakip işlemciler var, iPad Air gibi biraz daha üst seviye çıkınca da M1 mahvediyor zaten. Üstüne çoğu modelde amoled ekran vs de kullanıyorlar pek bir avantajı da kalmıyor.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra

Bence de iPad alınmalı 9. nesil kullanıyorum gayet iyi fakat bence kaleminin de alınması gerekiyor çakması o kadar iş görmüyor.

Top Bottom