Herkese iyi günler dilerim. Bu sene tıp fakültesi kazandım ve slaytlar, anatomi, Textbook'lar için tablet almayı düşünüyorum.
Şu an aklımda 2 tane model var ama farklı model önerilerine de açığım.
Benim için en önemli kriter 6 yıl sorunsuz bir şekilde götürebilmesi.
1. Apple iPad Air
13 inç olan modeli olarak ayarladım. Hafıza 128 GB. Üniversite indirimi ile kalem ücretsiz. Şarj aleti de ekleyince toplam fiyat 33.500 oluyor.
2. Huawei MatePad Pro 13.2
Ekran boyutu 13 inç. Hafıza 512 GB. Üniversite indirimi olarak %10 indirim var. Kutu içeriği olarak klavye, kalem, mouse, şarj aleti çıkıyor.
İndirim ile birlikte 28.000 oluyor.
Genel olarak tıp fakültelerinde iPad kullanılıyor ancak fiyat ve kutu içeriği düşünülünce Huawei daha cazip geliyor. 6 yıl boyunca götürebilir mi Huawei? Google sorunlarından dolayı da iPad daha yakın geliyor.
Şu an aklımda 2 tane model var ama farklı model önerilerine de açığım.
Benim için en önemli kriter 6 yıl sorunsuz bir şekilde götürebilmesi.
1. Apple iPad Air
13 inç olan modeli olarak ayarladım. Hafıza 128 GB. Üniversite indirimi ile kalem ücretsiz. Şarj aleti de ekleyince toplam fiyat 33.500 oluyor.
2. Huawei MatePad Pro 13.2
Ekran boyutu 13 inç. Hafıza 512 GB. Üniversite indirimi olarak %10 indirim var. Kutu içeriği olarak klavye, kalem, mouse, şarj aleti çıkıyor.
İndirim ile birlikte 28.000 oluyor.
Genel olarak tıp fakültelerinde iPad kullanılıyor ancak fiyat ve kutu içeriği düşünülünce Huawei daha cazip geliyor. 6 yıl boyunca götürebilir mi Huawei? Google sorunlarından dolayı da iPad daha yakın geliyor.