Elektronik cihazlardan sökebilir miyim psuda felan var mıdırHırdavatçı, elektrik malzemesi satan dükkanlarda mutlaka vardır. Çok nizami her şey yerli yerinde olanlardan çok ne bulursa dükkana atmış, her tarafta rastgele bir şey bulunan dükkanlarda bulması daha kolay oluyor.
Kusura bakmayın nereden sökebileceğinizi bilmiyorum açıkçası. Bu tarz şeyler lazım olduğunda Ankara'da oturduğum için Kızılay tarafında ödev gereçleri satan, elektrik malzemesi satan bir sürü dükkan olduğu için direkt oradan hallediyorum işimi. Bir elektrikçiye soracağım; fakat elektronikçi olmadığı için garantisini veremeyeceğim bilmiyor olabilir.Elektronik cihazlardan sökebilir miyim psuda felan var mıdır
Tamam hocam teşekkürler öğrenirseniz bekliyorum bende yarın çarşıda hırdavatçılara bakacağımKusura bakmayın nereden sökebileceğinizi bilmiyorum açıkçası. Bu tarz şeyler lazım olduğunda Ankara'da oturduğum için Kızılay tarafında ödev gereçleri satan, elektrik malzemesi satan bir sürü dükkan olduğu için direkt oradan hallediyorum işimi. Bir elektrikçiye soracağım; fakat elektronikçi olmadığı için garantisini veremeyeceğim bilmiyor olabilir.
Bir yerden sökülemez, zaten kuruşluk malzeme elektronikçilerin hepsinden alınabilir dedi. Maalesef yarın gezmeniz gerekecek.Tamam hocam teşekkürler öğrenirseniz bekliyorum bende yarın çarşıda hırdavatçılara bakacağım