Neler Yeni

Tipime 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
4. sevgili bulmak tiple olmuyor ya komik biri olacaksın ya da bad boy genelde öyleleri ilgi görüyor lisede

Ariseks

80+ Gold
4. sevgili bulmak tiple olmuyor ya komik biri olacaksın ya da bad boy genelde öyleleri ilgi görüyor lisede
Hayır tamamen tip ve parayla alakalı zaten saydığım kişiler kendini badboy sanıyor ama daha lüks sitelerinden çıkamıyorlar
Hayır büyük ihtimal bulamazsın çünkü ‘’kızlar’’
Bira ve sigara içip havalı olmadan bol giyinmeden saçların uzun ve ortadan 2ye ayrık veya kıvırcık değilse sevmiyorlar genelde(bu dediklerimi yapma,kendine zarar vermek havalı değildir)

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Hayır tamamen tip ve parayla alakalı zaten saydığım kişiler kendini badboy sanıyor ama daha lüks sitelerinden çıkamıyorlar
Parayı bilerek saymadım o her konuda geçerli çünkü

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Olum niye böyle bir konu var. Neyse 7/10.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
konu değişik olmuş
7,31/10

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Denk geldiğin kızlar öyleydi bence, çünkü hiçbir kız arkadaşım benimle bunlar için sevgili olmadı. Çünkü hiçbiri yok o.O2 Kızdan kıza değişir, emin ol senin bahsettiğin kızlar azınlık, diğer kızlar da onları dışlar gibi bakıyor. Ayrıca kardeşim Amorant mıydı neydi onu bile tavlar :cool:

Ariseks

80+ Gold
Denk geldiğin kızlar öyleydi bence, çünkü hiçbir kız arkadaşım benimle bunlar için sevgili olmadı. Çünkü hiçbiri yok o.O2 Kızdan kıza değişir, emin ol senin bahsettiğin kızlar azınlık, diğer kızlar da onları dışlar gibi bakıyor. Ayrıca kardeşim Amorant mıydı neydi onu bile tavlar :cool:
Yanlışlıkla Twitch prime ile abone olup bacağına ismini yazdırmazsa olabilir
Benim denk geldiğim ve yakın çevremde gördüğüm çoğu öyleydi

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,721
İsim
Taha yücel
napcan sevgiliyi ya abi bu insanların helede liseye giden insanların sevgili bulma zorunluluğu varmış gibi mi hissediyonuz ne bu sevgili merakı bende 9.sınıfa gidiyorum umramda değil bu yaşta sevgili olucan 2 yıl maks belki o da ayrılcan sevgiliyle vakit ayırcam diye dersleri boşlucan o zaman napcan kız mı kurtarcak seni

benim kendime bir şart koydum tabi ilerde ne olur bilmem kendi işimi kurana kadar veya iyi bir işte çalışana kadar rahat bir geçimim olana kadar sevgili yapmıcam neden sevgili yapıyonuz onla vakit geçir yok oraya git gez bunları yapana kadar kendi kafanda bişeyler kurup işi kurmaya ve ya iyi bir iş sahibi olmak için cabalasan daha iyi bence hel bide bu devirde bide bence benim düşüncem

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu yaşta sevgili olucan 2 yıl maks belki o da ayrılcan
Liseli ilişkileri max 2 ay sürüyor :d. Onun dışında ise vücut yapmanı tavsiye ederim cılız kalmışsın.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
6,8/10
3 evetle uğurluyoruz
Her yere fotonu atma bide.

Top Bottom