Neler Yeni

Tırcılık Güzel Mi?

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
Arkadaşlar tır şöförü olmak istiyorum baba mesleğini devam ettirmek isityorum ve hevesim ve isteğim var.Sizce güzel bi meslekmi ?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Ödemeleri bilmediğimiz için yorum yapmamaız pek normal olmaz tır sürmeyi seviyorsan meslek olarak güzel ama getirisi nedir sonuçta ailenden uzun süre uzakta da kalıyorusun.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güzel yada kötü demek bize düşmez yaptığın yada yapacağın işi seviyor o işten keyif alıyorsan o iş güzeldir.

''Sevdiğin işi yaparsan ömrün boyunca çalışmazsın.''

ÖmerFaruk45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ödemeleri bilmediğimiz için yorum yapmamaız pek normal olmaz tır sürmeyi seviyorsan meslek olarak güzel ama getirisi nedir sonuçta ailenden uzun süre uzakta da kalıyorusun.
getirisi kendimizden örnek vereyim 1 tır 1 kamyonumuz var aylık 10-20k+ paraya değişiyor.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam şu baba mesleği değil de okuyup eğitim görerek daha iyi meslekler yapabilirsiniz. Ayrıca meslek hakkında bir şey merak ediyorsanız babanıza sorabilirsiniz biz tır şoförü değiliz sonuçta.

helpyardımplz

80+ Silver
Hocam şu baba mesleği değil de okuyup eğitim görerek daha iyi meslekler yapabilirsiniz. Ayrıca meslek hakkında bir şey merak ediyorsanız babanıza sorabilirsiniz biz tır şoförü değiliz sonuçta.

Okuyup eğitim görerek nasıl daha iyi bir meslek olabilir mesela söyler misiniz ?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Tır ve kamyonları hazırda varmış 10-20k para diyor. güzel iş bence.

Mehmet Anıl

80+ Silver
okuyup muhendis olarak 7 8 k alirsin tir soforu olarak 10 20k

Beren

80+ Gold
Sen okulu bırak derslerin ortalama ise tırcıların kazandığı paranın yarısını kazanamazsın en iyisi tırcılık işine başla .

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Top Bottom