Yardım Tisbro Güvenilir midir?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,898
PC Hocasının çıkardığı bu T-shirt'ü almayı düşünüyorum markayı ilk defa gördüm.

Evet, güvenilir. T-shirt almıştım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PC Hocasının çıkardığı bu T-shirt'ü almayı düşünüyorum markayı ilk defa gördüm.
Alınca kalitesi hakkında Bilgilendirirmisin bende almayı düşünüyorum ancak baskı kalitesi iyi durmuyor

Ben aldım geçen sene kalitesi baskısı güzel ancak ürünler oversize baya büyük ve bol kesim. Bunu dikkate almanızı öneririm

• Beğen
Ben aldım geçen sene kalitesi baskısı güzel ancak ürünler oversize baya büyük ve bol kesim. Bunu dikkate almanızı öneririm
Ben oversize'da M ya da L regular L veya XL alıyorum normalde de biraz büyük severim. Giydiğim şekilde alsam olur mu

kesinlikle

Ben oversize'da M ya da L regular L veya XL alıyorum normalde de biraz büyük severim. Giydiğim şekilde alsam olur mu
Bedenlerden çok anlamam ama ben minyon biriyim. En küçük beden aldım gene de çuval gibi oldu. Geniş beden seviyorsanız sizin daha çok hoşunuza gider. Sanırım normal giydiginiz bedenden bir tık küçük bile alsanız olur. Risk atmayım derseniz regular beden alın.

Bedenlerden çok anlamam ama ben minyon biriyim. En küçük beden aldım gene de çuval gibi oldu. Geniş beden seviyorsanız sizin daha çok hoşunuza gider. Sanırım normal giydiginiz bedenden bir tık küçük bile alsanız olur. Risk atmayım derseniz regular beden alın.
bende sweat ve tişört aldım da sweatler kalitesiz kumaşı çok sert tişörtler ideal gibi ve boylar baya büyük evet ona göre alın

• Beğen
Reis ben normalde xl giyiyorum ne çok bol ne çok sıkı olsun hangi beden alayım xl mi yoksa l mi?

Geri