Öneri Tk 03 mu Cg motorsikletmi ?

Aykut D.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,806
Dostlar üniversiteye giderken yolum üzerinde toplu taşıma olmadığı için motor alacağım . Alacağım motoru kesinlestiremedim . Tk 03 için kalitesiz dişli sorunun olduğu ve piyasasının ölü olduğu söyleniyor . Cg motoruda kitlesinden ötürü kendime yakıştiramiyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekli ? Cg mi yoksa Tk 03 mu almalıyım .

Dostlar üniversiteye giderken yolum üzerinde toplu taşıma olmadığı için motor alacağım . Alacağım motoru kesinlestiremedim . Tk 03 için kalitesiz dişli sorunun olduğu ve piyasasının ölü olduğu söyleniyor . Cg motoruda kitlesinden ötürü kendime yakıştiramiyorum sizce nasıl bir yol izlemem gerekli ? Cg mi yoksa Tk 03 mu almalıyım .
bütçe ne kadar ve ehliyet kaç cc destekliyo

Son düzenleme:
Bunlara binmek yerine yürür veya drift l felan alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cege

• Beğen
Reaksiyonlar: 21..
Bunlara binmek yerine yürür veya drift l felan alırım
Öyle diyorsunda hoca benim ehliyet B sınıfı 50cc destekliyor ötesi için a2 ehliyet almam gerekli. 50cc ruhsatlı başka bir önerin varmı ?

Uygunsuz içerik
Öyle diyorsunda hoca benim ehliyet B sınıfı 50cc destekliyor ötesi için a2 ehliyet almam gerekli. 50cc ruhsatlı başka bir önerin varmı ?
Ehliyetsiz kullan arkadaş (abim) 3 yıldır kullanıyor 1 defa tek ceza yedi

Okulumun bitmesine 2 sene var 2 sene boyunca bu motorlar sorun çıkarmaz herhalde haftanın 4 günü 8km yol gidecegim .

B Ehliyete sürüş sınavına girip A1 işlet ya da parasını verip A2 al ehliyet uğruna 50cc sürülmez ya.

A2 ehliyetin tüm masrafları ehliyetsiz araç kullanma cezasından ucuz zaten, 3 yıldır ehliyet almamanın mantığı ne ki?

Son düzenleme:
B Ehliyete sürüş sınavına girip A1 işlet ya da parasını verip A2 al ehliyet uğruna 50cc sürülmez ya.

A2 ehliyetin tüm masrafları ehliyetsiz araç kullanma cezasından ucuz zaten, 3 yıldır ehliyet almamanın mantığı ne ki?
Kullandığı motor 1000cc yaşı 20 alamıyor galiba onun için almıyor

Ehliyete sürüş sınavına girip A1 işlet ya da parasını verip A2 al ehliyet uğruna 50cc sürülmez ya.
Alt motor 125cc ruhsatta 50cc olarak geçiyor.

Kullandığı motor 1000cc yaşı 20 alamıyor galiba onun için almıyor

Cg tk 03 cristal motorlardan sizce hangisi ?

TK03 ve cg zaten aynı motor.TK sadece makyajlısı.50 cc ye de artık sigorta geldiği için bence ikisine de vereceğin para değmez.Onun yerine elektirikli scooter almanı veya ehliyet almanı tavsiye ederim.

Ayrıca B sınıfı ehliyet 3-5 bin tl lik bir kursla 125cc sürebiliyor kesinlikle bütcen varsa drift ,tvs + kurs yap.

Son düzenleme:
125lik ama resmi olarak 50cc geçenler var onlardan al devam et sıfır al bütçen var ise ki 70 e rahat rahat alınır kafanda soru işareti olmaz. Sonrasında satar devam edersin 50 değil 125 al o olmaz 1000rr al oda olmaz ehliyete yazıl falan diye yorumlara bakarsan uzar gider

Geri