Neler Yeni

Tlauncher olayı ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Arkadaşlar bu tlauncher virüs falan ney daha yeni gördüm pc ye bişey olmaz demi yalanmı gerçekmiş napmalıyım

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Deniz
Gerçek virüslü Bi program tavsiyem format atman be tllegacy den indirmen ama sana kalmış kral
Formata gerek yok, spyware sadece.

Ki günümüzde spyware olmayan bir yazılım kalmadı artık, pek de endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. TLauncher yerine SKLauncher gibi açık kaynaklı alternatifleri kullanabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Formata gerek yok, spyware sadece.

Ki günümüzde spyware olmayan bir yazılım kalmadı artık, pek de endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. TLauncher yerine SKLauncher gibi açık kaynaklı alternatifleri kullanabilirsiniz.
Gerçek virüslü Bi program tavsiyem format atman be tllegacy den indirmen ama sana kalmış kral
Peki hiçbir şeyi kalmadan kökten nasıl silebilirim

Atyxah

80+ Silver

Kaporta Eray

80+ Bronze
Ne virüsü oglum tlauncer çıktığı günden beri eşşek gibi minecraft oynuyorum POMASDAOPDAĞDAÖPSDÜ

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Bazı şeyleri var şimdi size tavsiyem tl leagacy yi yükleyin yeni öğrenmişdim gerçekten iyi.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar sözde ifşa videosunun bazı yerlerinin sahte olduğu vs. çıkarılmış virüs olduğu için kanıt yok bi tek şu java olayları sıkıntıydı o da düzeltilmiş telif olayları gerçek olabilir neyse sözde ifşa videosunun yeni videosu gelecek ordan bir şeyler öğreniriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yine size tlauncher yerine salwyrr launcher sklauncher ve tl legacy gibi launcerları öneriyorum sadelik olarak daha kötü olsalar bile çok iyi launcherlar.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Ben TLauncher kendini başka bir isimle değiştirdi diye biliyorum, bunu boş bilen virüsçiler de TLauncherin sitesinin aynısı bi site kurup virüs indirtiyolar diye biliyorum

Top Bottom