Neler Yeni

TLauncher virüslü mü ?

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
TLauncher virüslü mü bir kesim var diyor bir kesim yok diyor bana göre bu kadar yıl çalışan bir firma ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama bir şey olsa çoktan olurdu diye düşünüyorum.

serwintes

80+ Gold
TLauncher virüslü mü bir kesim var diyor bir kesim yok diyor bana göre bu kadar yıl çalışan bir firma ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama bir şey olsa çoktan olurdu diye düşünüyorum.
yani babasının hayrına bedava minecraft vereceklerini beklemek yanlış bunca yıllık firma taş yemez sunucu paraları alıp

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani babasının hayrına bedava minecraft vereceklerini beklemek yanlış bunca yıllık firma taş yemez sunucu paraları alıp
minecraft lisans vermiş zaten tlauncher'a öyle biliyorum yani minecraft serbest kılmış minecraft cracklerine

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yok değil

Arthur demişti TLauncher virüs diye bende ona inanmıştım gerçektende virüsmüş. şimdi tlauncher indirdiğimizde VirusTotalda virüs çıkmaz çünkü adamlar güncellediler ve artık algılanmıyor ama hala gizleniyor olabilir yine TLegacy kullanmaya devam kaç yıldır kullanıyorum zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Charmquel sanırım video yapmıştı birinin videosu var virüslü deniliyor tam net bir bilgi yok.Microsoftun lisans verdiği arkadaşlar yazılı olarak kaynak atabilir mi ? Kim parayla sattığı şeyin ücretsizine lisans versin ?

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Virüs değil, en azından bu prim kasan YouTuber'ların sunduğu argümanların hepsi yanlış. Daha argümanları savunmaya çalışıyorlar çaresiz biçimde. Bir de yanlışlarını söyleyenleri de banlıyorlar. Gene de korsan yazılıma pek güvenmemek lazım gene de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,977
Üyeler
172,941
Son üye
DochThor
Top Bottom