yani babasının hayrına bedava minecraft vereceklerini beklemek yanlış bunca yıllık firma taş yemez sunucu paraları alıpTLauncher virüslü mü bir kesim var diyor bir kesim yok diyor bana göre bu kadar yıl çalışan bir firma ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama bir şey olsa çoktan olurdu diye düşünüyorum.
minecraft lisans vermiş zaten tlauncher'a öyle biliyorum yani minecraft serbest kılmış minecraft cracklerineyani babasının hayrına bedava minecraft vereceklerini beklemek yanlış bunca yıllık firma taş yemez sunucu paraları alıp
ben silip tl legacy yükledim bro eskisinden dosya kalmadıminecraft lisans vermiş zaten tlauncher'a öyle biliyorum yani minecraft serbest kılmış minecraft cracklerine
bende sildim yine ama format atmak istememben silip TL legacy yükledim bro eskisinden dosya kalmadı
Arthur demişti TLauncher virüs diye bende ona inanmıştım gerçektende virüsmüş. şimdi tlauncher indirdiğimizde VirusTotalda virüs çıkmaz çünkü adamlar güncellediler ve artık algılanmıyor ama hala gizleniyor olabilir yine TLegacy kullanmaya devam kaç yıldır kullanıyorum zaten.TLauncher virüslü mü bir kesim var diyor bir kesim yok diyor bana göre bu kadar yıl çalışan bir firma ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama bir şey olsa çoktan olurdu diye düşünüyorum.