TLAUNCHER YANLIŞ EKRAN KARTIMI KULLANIYOR

Reaksiyon skoru
35
Tlauncherden mc oynamak icin yükledim. Laptop kullanıyorum, oyunda rtx 3060 kartımı kullanması gerekirken işlemcinin içindeki dahili ekran kartını kullanıyor bu yüzdende fps istediğim değerlerde değil. Bunu nasıl harici ekran kartıma geçirebilirim

Tlauncherden mc oynamak icin yükledim. Laptop kullanıyorum, oyunda rtx 3060 kartımı kullanması gerekirken işlemcinin içindeki dahili ekran kartını kullanıyor bu yüzdende fps istediğim değerlerde değil. Bunu nasıl harici ekran kartıma geçirebilirim
İlk Adım.png

İkinci adım.png

Üçüncü adım.png

4. Adım mı.png
5.png
altıhıh.png

TLauncher kullanmayın spyware var data transferi yaptığı sızdırılmıştı sklauncher kullanın curseforge desteği de var.

baktımda ekran kartıyla alakalı bir şey bulamadım
Oyunu açın ve ana menüde bekleyin, oyuna girmeyin.
Görev Yöneticisi'ni açın ve çalışan oyunu tespit edin. Muhtemelen OpenJDK Platform diye geçiyor.
Buna sağ tıklayın ve dosya konumunu aç deyin.
javaw.exe'nin (Java Windows) bulunduğu klasörün konumunu yukarıdaki adres çubuğundan kopyalayın.
Şimdi Masaüstü'ne sağ tıklayın ve Görüntü ayarları deyin.
Aşağıdan Grafikler kısmına girin.
Uygulamalar için özel ayarlar kısmından Masaüstü uygulaması ekle deyin.
Gözat deyin ve az önce kopyaladığınız klasör konumunu girin.
Javaw.exe'yi seçin ve grafik performans tercihini yüksek performans yapın.
Oyunu kapatıp açın, harici kart kullanılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu denermisiniz

Oyunu açın ve ana menüde bekleyin, oyuna girmeyin.
Görev Yöneticisi'ni açın ve çalışan oyunu tespit edin. Muhtemelen OpenJDK Platform diye geçiyor.
Buna sağ tıklayın ve dosya konumunu aç deyin.
javaw.exe'nin (Java Windows) bulunduğu klasörün konumunu yukarıdaki adres çubuğundan kopyalayın.
Şimdi Masaüstü'ne sağ tıklayın ve Görüntü ayarları deyin.
Aşağıdan Grafikler kısmına girin.
Uygulamalar için özel ayarlar kısmından Masaüstü uygulaması ekle deyin.
Gözat deyin ve az önce kopyaladığınız klasör konumunu girin.
Javaw.exe'yi seçin ve grafik performans tercihini yüksek performans yapın.
Oyunu kapatıp açın, harici kart kullanılacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu denermisiniz
böyle oldu sağolun hocam teşekkür ederim

hocam tekrar ediyorum TLauncher kullanmayın spyware bulundu içinde sklauncher geçmenizi öneririm.
çoktan kurduğum için format atmadan tamamen temizlemem mümkün mü ki

çoktan kurduğum için format atmadan tamamen temizlemem mümkün mü ki
formata ihtiyacınız yok yapmanız gereken .minecraft dosyasını ve olabilicek bütün minecraft dosyalarını silin ondan sonra pcnize malwarebyte indirin orjinal sitesinden , pcyi taratın sorun bulmazsa sklauncheri indirip takılabilirsiniz sklauncherin curseforge desteği de var eğer isterseniz onuda öğretirim.

formata ihtiyacınız yok yapmanız gereken .minecraft dosyasını ve olabilicek bütün minecraft dosyalarını silin ondan sonra pcnize malwarebyte indirin orjinal sitesinden , pcyi taratın sorun bulmazsa sklauncheri indirip takılabilirsiniz sklauncherin curseforge desteği de var eğer isterseniz onuda öğretirim.
tamamdır hocam sağolun, çok fazla minecraft oynamıyorum o yüzden curseforge kullanmam yinede sağolun

tamamdır hocam sağolun, çok fazla minecraft oynamıyorum o yüzden curseforge kullanmam yinede sağolun
rica ederim ne demek birini daha tlauncherdan kurtardım bir kaç tane daha kullanan görürsem rehber konusu açacam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri