TLOU 2 Remastered DLSS 4 Desteği Geldi!

Cyberpunkda test ettim RTX ultra açarak 2x de 28ms gecikme 4x de 33ms gecikme verdi, 4K da denedim yani yükteydi sistem.
Baya güzel yapmışlar mfg'yi , ben de doom dark ages 4K'da gördüm 25 latency felan veriyor fena performans boost var. 1080-1400p'de o kadar iyi değil sanırsam.

Baya güzel yapmışlar mfg'yi , ben de doom dark ages 4K'da gördüm 25 latency felan veriyor fena performans boost var. 1080-1400p'de o kadar iyi değil sanırsam.
Hogwarts legacy de RTX ultra da 38 FPS den 172 e çıkardı gerçekten saçma sapan bir teknoloji yapmıslar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende böyle olmadı hiç, sadece part 2 de mi oluyor, öyleyse yeni geldiği için buglu calısıyordur.

Hogwarts legacy de RTX ultra da 38 FPS den 172 e çıkardı gerçekten saçma sapan bir teknoloji yapmıslar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende böyle olmadı hiç, sadece part 2 de mi oluyor, öyleyse yeni geldiği için buglu calısıyordur.
Başka oyunlarda mfgyi denemedim ama miles moralesde frame gen açmıştım hiç böyle olmamıştı. Bunda sadece frame gen açınca bile oluyor. Resmen lossless scaling 10x gibi hissettiriyor.

kardeşim 9070xt de rt açınca saf güçte utanmazsa 4060 ile denk olucak bak 5060 bile demiyorum bir karta 35k vericeksin ve rt açamiyacaksan mfg gibi teknolojisi yoksa o kart çöptür

yazdıklarımı anlamamışsın. Yazılanları iyi analiz edemiyorsun. Belirtilen bağlantıldaki mantığı okuyup baştan kavramaya çalış

yazdıklarımı anlamamışsın. Yazılanları iyi analiz edemiyorsun. Belirtilen bağlantıldaki mantığı okuyup baştan kavramaya çalış
Boş yapmışsın kardeşim gerçekten 60fps yeter filan 4060 mı kullansın gelde bunu 4k oyuncu adama anlat 2 dolarlık o scalling uygulamanızın afmf den farkı yok mfg ile kıyaslamak şey ister

Geri