TLOU 2 Remastered DLSS 4 Desteği Geldi!

Geçen ay oynamıştım rtx4080 ile 170fps ama bu mfg olayını anlamadım henüz uydurma sahte kare ile nasıl fps yükseltebilir. Senin ne yapacağını nereye yönleneceğini bilmeden nasıl yapabiliyor bunu pek doğru gelmedi bana. Ham güç önemli bence.
Yazılım mantığına uymuyor ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 serisi destekler ama Lossless Scaling diye uygulama var aynı işlevi yapıyor ve banada bu tarz olaylar saçma geliyor
Ghost of Tsushıma'yı 4060'lı laptopumda dlss-framegen teknolojisi sayesinde 100-150 fps arası oynayabiliyorum hiç tuhaflık görmedim grafiklerde de, özellikle laptop için nvidia çok mantıklı bence.

Ghost of Tsushıma'yı 4060'lı laptopumda dlss-framegen teknolojisi sayesinde 100-150 fps arası oynayabiliyorum hiç tuhaflık görmedim grafiklerde de, özellikle laptop için nvidia çok mantıklı bence.
oyunu onamadım grafiklrini biliyorum ama fps takınıtı olmaması lazım. Ben ps1 hatta ondan önce atari arcade zamanlarında fps olayları yoktu 2015te başladı bu işler GTX kartlar birlikte bence önemli olan oyunun yağ gibi akması zidik yarışı gibi fps yarışını doğru bulmuyorum.

Aynı oyunu oynuyor aynı şeyi yapıyor adam bana diyor ki geta6 da 150fps alacam bende 90la oynayacam. Bu cs valorant oyunlar gibi oyunlar hariç diğrlerinde freni boşa tak gitsin

4070 süper ile tlou1 oynuyorum dlss kullandığımda karakterlerin gölgesi arkasından geliyor berbat çalışıyor. Fsr ile oynuyorum.

Transformer ile görüntü netliği 1080p çözünürlükte bile uçmuş resmen. Performans modunda bile farkı hissedemedim. MFG özelliği zaten ayrı bir olay. Amd MFG getirmezse ve Nvidia bu özelliği yaygınlaştırmaya devam ederse Amdnin işi çok zor.

Ekran Kartı: Rtx 5070
İşlemci: R7 9700X
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Amd işi zaten zor yeşil çoğu firmayla anlaşmalı

Saf güç devirinin bittiğinin başka bir kanıtı daha. 5060 bile 1080p ultrada +200 FPS'de oyanatıyordur bu teknolojiler sayesinde.

oyunu onamadım grafiklrini biliyorum ama fps takınıtı olmaması lazım. Ben ps1 hatta ondan önce atari arcade zamanlarında fps olayları yoktu 2015te başladı bu işler GTX kartlar birlikte bence önemli olan oyunun yağ gibi akması zidik yarışı gibi fps yarışını doğru bulmuyorum.

Aynı oyunu oynuyor aynı şeyi yapıyor adam bana diyor ki geta6 da 150fps alacam bende 90la oynayacam. Bu cs valorant oyunlar gibi oyunlar hariç diğrlerinde freni boşa tak gitsin
Normal FG den daha yüksek fps sunuyor demi Loseless Scaling, birde oyunları steamden mi oynuyosunuz yoksa korsan mı performans farkı olabiliyor ondan sordum.

4070 süper ile tlou1 oynuyorum dlss kullandığımda karakterlerin gölgesi arkasından geliyor berbat çalışıyor. Fsr ile oynuyorum.

Benim eski 3060da yağ gibi akıyordu sistemsel bir sorun yada sürücü kaynaklı sorun olabilir en yüksek ayarlarda 80+fps veriyordu

Saf güç devirinin bittiğinin başka bir kanıtı daha. 5060 bile 1080p ultrada +200 FPS'de oyanatıyordur bu teknolojiler sayesinde.

Çok doğru değil. Saf güç en önemlisidir. Mesela SLİ diye satılan 2016da çift ekran kartlı 1080ler var günümüzde oynatamayacağı oyun yok çünkü saf güç ve çift güçle hereket ederler.

Uzman olan kişilere bakarsanız doğruyu göreceksiniz. 3000 serisinden sonra gerçek anlamda güçlü kart yok en güçlü kart 4090/5090 ama halen ve 5nm ile üretiliyorlar çünkü tayvanlı çip şirketi daha 3/2/1 nm geçmedi 2027 hazır olacak gerçek güç o zaman anlaşılır nanometre küçülmedikçe daha iyi çipler üretilmedikçe olmaz o işler düşünün 14nm kullnıyorduk 20yıl önce radeon kartlarda.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal FG den daha yüksek fps sunuyor demi Loseless Scaling, birde oyunları steamden mi oynuyosunuz yoksa korsan mı performans farkı olabiliyor ondan sordum.

Steam üzerinden oynuyorum Kartlar üzerindeki mfg ile lossles aynı mantıkta bildiğim ama 4xden yukarı çıkmıyor aliba çünkü lesllestede 4xden sonrası cortluyor 2x/3x öneriliyor. Mfg kartlarda muhtemelen daha ince ayarlıdır. Yani 1 tık daha ileri teklonoji kullanmaları normal ama mantık aynı değişmez yazsılmsal olarak pek mümkün değil. Korsan oyun bayadır oynamıyorum ama fps daha yüksek korsanda

RX 6600 babayla AFMF2 ve Lossles scaling devamke.

Transformer ile görüntü netliği 1080p çözünürlükte bile uçmuş resmen. Performans modunda bile farkı hissedemedim. MFG özelliği zaten ayrı bir olay. Amd MFG getirmezse ve Nvidia bu özelliği yaygınlaştırmaya devam ederse Amdnin işi çok zor.

Ekran Kartı: Rtx 5070
İşlemci: R7 9700X
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kim ne derse desin dlls 4 çok iyi 10 yıl sonra çıkan oyunu bile bu teknoloji ile oynabileceğiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,588
Üyeler
174,398
Son üye
Ahmetc06
Geri