TLOU 2 Remastered DLSS 4 Desteği Geldi!

Dün bende bayağı bi test ettim. Nvidia bu işi çözmüş abi mfg 4x açınca 2k full ayarlarda 400 fps e yaklaşıyor ve yağ gibi akıyor.
Half life 2 RTX dışında hiçbir oyunda MFG hatası görmedim bende, HL2 de artifektler belli oluyor düzeltirler onuda ileride. Bide bir şey farkettim, MFG4x açınca DLSS performans çekince inanılmaz akıcı oluyor dlss kaliteye göre, 1440p ve 4K monitör varsa kesinlikle performans modunda kullanın.

Son düzenleme:
Half life 2 RTX dışında hiçbir oyunda MFG hatası görmedim bende, HL2 de artifektler belli oluyor düzeltirler onuda ileride. Bide bir şey farkettim, MFG4x açınca DLSS performans çekince inanılmaz akıcı oluyor dlss kaliteye göre, 140p ve 4K monitör varsa kesinlikle performans modunda kullanın.
Hocam sizde de mfg açınca yırtılma oluyor mu?

Transformer ile görüntü netliği 1080p çözünürlükte bile uçmuş resmen. Performans modunda bile farkı hissedemedim. MFG özelliği zaten ayrı bir olay. Amd MFG getirmezse ve Nvidia bu özelliği yaygınlaştırmaya devam ederse Amdnin işi çok zor.

Ekran Kartı: Rtx 5070
İşlemci: R7 9700X
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam amd de anca afmf2 var görüntüyü çap çamur eden varya onlar kim ki mfg yi getirsinler😂

Bende 4060 laptop var, mfg desteklemiyor sanırım chatgpt sordum da sizin bilginiz var mı?
Reis öyle olsaydı 1050 ti 9070xt yi tokatlardı mfg ile😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen ay oynamıştım rtx4080 ile 170fps ama bu mfg olayını anlamadım henüz uydurma sahte kare ile nasıl fps yükseltebilir. Senin ne yapacağını nereye yönleneceğini bilmeden nasıl yapabiliyor bunu pek doğru gelmedi bana. Ham güç önemli bence.
Yazılım mantığına uymuyor ya

5000 serisi destekler ama Lossless Scaling diye uygulama var aynı işlevi yapıyor ve banada bu tarz olaylar saçma geliyor
O 2 dolarlık beleş uygulama 4080 in fg sine erişebilir mfg nin yanından geçemez hocam

Transformer ile görüntü netliği 1080p çözünürlükte bile uçmuş resmen. Performans modunda bile farkı hissedemedim. MFG özelliği zaten ayrı bir olay. Amd MFG getirmezse ve Nvidia bu özelliği yaygınlaştırmaya devam ederse Amdnin işi çok zor.

Ekran Kartı: Rtx 5070
İşlemci: R7 9700X
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

böyle bir oyunda 400 fps müq

Saf güç devirinin bittiğinin başka bir kanıtı daha. 5060 bile 1080p ultrada +200 FPS'de oyanatıyordur bu teknolojiler sayesinde.
eğer gecikme a ve görüntü güzelse sorun yok bunlarda min seviyede 10 numara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,682
Üyeler
175,090
Son üye
Hook
Geri