TLOU part 2 oynamaya degermi?

hikayesini aslinda uzaktan bakinca beni o kadar sikmaz gibi geliyor ama cogu kisi baya sovmus hikayesine obur platformlarda
ilk oyununa göre oyunun hiç bi havası yok boşa zaman geçsin diye oynuyorum şimdi crack dying light yeni oyun çıktı onu arkada indiriyorum. o inince büyük ihtimal silerim.

Berbat değil ama bir yerden sonra boğuyor last of us seviyorsan sarar ben çok spoiler yedim arkadaslarimdan belki ondan da olabilir denemeden bilemezsin
oyunu oynamaya cok hevesliyim aslinda. rdr2dede oyleydim mesela sonunda nolacagini biliyordum ama ayni heyecanla oynadim genede. mekanik iyiyse beni sikma ihtimali yok neredeyse

Bence hesap satın al ben her oyunu öyle yapıyorum 25-30 tl ye uncharted rdr2 tlou1 -2 her şeyi öyle alıp oynadım

ilk oyununa göre oyunun hiç bi havası yok boşa zaman geçsin diye oynuyorum şimdi crack dying light yeni oyun çıktı onu arkada indiriyorum. o inince büyük ihtimal silerim.
tlou deneyince dl bi goz atacam bende bakalim nasilmis

Bence hesap satın al ben her oyunu öyle yapıyorum 25-30 tl ye uncharted rdr2 tlou1 -2 her şeyi öyle alıp oynadım
benim kart kilitli babus ya harcama yapamam onumuzdeki bi kac ay icinde yoksa alirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıştır o zaman ama 1. Oyundan iyi değil söyleyeyim daha dün bitirdim spoiler yedin mi part 2 den
1 indigi gibi 2 indirmeye alicam o halde

simdi ilk oyun yukleniyor. onu bitirdikten sonra 2.yi oynamaya degermi yoksa soylenilen kadar berbat bir hikayesimi var. bedava oynayacagim icin para kismi sorun degil. yanlizca vakit kaybimi olur yoksa oynamaya degermi onu merak ediyorum. spoiler vermeden bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam kesinlikle değer optimizasyon sorunları vardı normalde yüksek sistemler bile açamıyordu fakat sonradan joel ölünce düzelttiler.Mesela rtx4090 ile 2k da ultra ayarlarda 110 fps alıyordum.Optimizasyon sonrası bu 135 fps ye kadar çıktı

Mekanik, oyun olarak evet çok iyi oyun. Çok iyi seviyede. Ama hikaye olarak vasat bence ya.

Düşmanı oynamak nedir ya? Öldürmeye çalıştığım karekteri ben kontrol ediyorum. 🤦

Hocam kesinlikle değer optimizasyon sorunları vardı normalde yüksek sistemler bile açamıyordu fakat sonradan joel ölünce düzelttiler.Mesela rtx4090 ile 2k da ultra ayarlarda 110 fps alıyordum.Optimizasyon sonrası bu 135 fps ye kadar çıktı
pt2 gozume iyi gelmeye basladi iyice
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mekanik, oyun olarak evet çok iyi oyun. Çok iyi seviyede. Ama hikaye olarak vasat bence ya.

Düşmanı oynamak nedir ya? Öldürmeye çalıştığım karekteri ben kontrol ediyorum. 🤦
buna benzer biseyler duymustum oyun hakkinda o yuzden kuskulandirdi hafiften

TLOU'nun hikayesi ve karakterlerini beğenmiyorum ama oynanır. Grafikler ve oynanışa laf edemem. Oyun Lgbt ve Yahudi lobilerinin sponsorluğunda geliştirilmiş. İyi para almışlar belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,726
Üyeler
185,155
Son üye
matlub23
Geri