Neler Yeni

Öneri TN PANEL Mİ İPS PANEL Mİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuzselim._.
Karar veremedim oyun oynayacağım tn daha hızlı biliyorum ama renk aralığı daha düşük o da önemli benim için tn daha hızlı olduğu için ips yavaş gibi bir algı oluyor bende kararsız kaldım help me

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Karar veremedim oyun oynayacağım tn daha hızlı biliyorum ama renk aralığı daha düşük o da önemli benim için tn daha hızlı olduğu için ips yavaş gibi bir algı oluyor bende kararsız kaldım help me
İPS

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
ips panelde kullandım tn de ips al geç aralarında dev fark yok gecikme konusunda fakat renk doğruluğu konusunda dev fark var

zaq aura

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Eymen Gürel
IPS alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yavuzselim._.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes ips demiş o kadarda gecikme farkı olmaz herhalde

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
TN diyen kapı orada..

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
TN kullanıcısı olarak söylüyorum, ' İPS '

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Arkadaşlar bu şekilde forum yapılmaz. Bu şekilde tartışılmaz. :D Neye göre TN neye göre İPS. Ben ikisinide kullandım. Şuanda 240hz TN kullanıyorum. Şunu çok net söylüyorum ki. 240 hz TN ile 240 İPS arasında çok net fark var. 240hz TN 240 İPS den çok daha seri bir PAnel. İstediğiniz kadar FAST ips bilmem ne diyin. Gözümle test edip denedim. Size çok basit bir örnek veriyorum. 360 HZ çıkmadan önce son 4-5 ayı kastetmiyorum. Hiçbir Prof FPS oyuncusu ips 240 kullanmazlardı. Herkes 240 TN kullanırdı neden bilmiyormuunuz? Çünkü FPS oyunlarının doğru renk görmeye ihtiyacı yok. Hıza ihtiyacı var. şimdi 360 hz çıktı o 360 hz ile 240TN kadar akıcı bir performans yakaldılar ki Bak ki diyorum. Hala o ips panelin ağırlık ve tokluk hissine alısamayan insalar hala 240 TN kulllanıyorlar. İPS panel yapısı gereği biraz ağır bir paneldir. Size son bir örnek daha vereyim. Bende yarı prof FPS oyuncsuyum. Çok yakın bir arkadasımda. Bende 1.5 yıldır 240TN var Arkadaşım bu yaz 240 ips aldı. TN alacaktı stok olmadığı için meburiyetten aldı. Ve Şuanda satlığa çıkardı daha 2-3 aylık ürünü. Çünkü TN deki zevki hızlılığı bende bildiği için. Satıp tn alacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

FPS oyunlarında 360 hz haric İPS alınmaz. TN alınır. Ha adamın FPS oyunu merakı yoktur. Ortaya karısık bir kullanıcıdır hem fps hem hkiyali hemde dizi film izliyordur. Gitsin ips alsın tabii ki tn önermem. Ama ağırlık fps oyunu ise KEsinlikle TN alınmalı.

Dambıldor

80+ Silver
Ne yapacağına bağlı şuan iki panel monitöre de sahibim bana fark etmiyor fpsden başka bir şey oynamadığım için.

Top Bottom