TN Panel vs VA Panel

Ne kadar boş beleş insanlar var ya 😁
Siz şaka falan mısınız? Adamı neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Adamın alacağı monitör kötü, monitörü birebir kullanan kişiyim ve hepsiburada dan ürün için de kalitesiz ve kötü olduğuna dair yorum yapmışım. Siz buradan neyin polemiğini yapıyorsunuz? Yok marka iyi yok bilmemne? Çok kaliteli markaların kötü, dandik ürünleri olamaz mı? Nasıl tuhaf insanlarsınız anlayamadım doğrusu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görürüşürüz bilgisiz insan
kimin bilgisiz olduğu belli. 😊

Biride çıkıp demiyor ki ikisi de kötü IPS al

Ne kadar boş beleş insanlar var ya 😁
Siz şaka falan mısınız? Adamı neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Adamın alacağı monitör kötü, monitörü birebir kullanan kişiyim ve hepsiburada dan ürün için de kalitesiz ve kötü olduğuna dair yorum yapmışım. Siz buradan neyin polemiğini yapıyorsunuz? Yok marka iyi yok bilmemne? Çok kaliteli markaların kötü, dandik ürünleri olamaz mı? Nasıl tuhaf insanlarsınız anlayamadım doğrusu.

kimin bilgisiz olduğu belli. 😊
Acer kullandım iyi diyorum herkesde aynı şey olacak diye bir şey yok bana burda gamepowerı övüyosun

Arkadaşım kıt mısın acer kullandım iyi diyorum herkesde aynı şey olacak diye bir şey yok bana burda gamepowerı övüyosun
Acer kullanma ile bunun ne alakası var? Aynı monitörü mu kullandın? Aynı marka model ürünü kullanıp da yazıyor sanki.

Acer kullanma ile bunun ne alakası var? Aynı monitörü mu kullandın? Aynı marka model ürünü kullanıp da yazıyor sanki.
Arkadşım bak hala nazikçe yaklaşıyorum sen hangi modelini kullandın

Ben acerin 165hz monitörünü kullandım ve çok memnun kaldım 2 yıl boyunca sonra yeni msi monitör aldım hala o gelene kodar onu kullanıyorum

Arkadşım bak hala nazikçe yaklaşıyorum sen hangi modelini kullandın
Nazikçe yaklaşıyormuş, komik çocuk seni. 😁
Adamın bahsettiği monitör bu ve benim satın aldığıma dair ve kullandığıma dair görüntü. Umarım hala yanlış şekilde konuşmaya devam etmezsiniz.

Ekler

• Screenshot_20200806-103148.png
    Screenshot_20200806-103148.png
    147.9 KB · Hit: 43
Nazikçe yaklaşıyormuş, komik çocuk seni. 😁
Adamın bahsettiği monitör bu ve benim satın aldığıma dair ve kullandığıma dair görüntü. Umarım hala yanlış şekilde konuşmaya devam etmezsiniz.
Bende bunu kullanıyorum

Nasıl yalan söyleyeceğini şaşırdın artık 😁
İki yıldır kullanıyormuş falan göstersene iki yıl öncesine ait satın alma belgesini veya görüntüsünü. Bak bekliyorum burada. 😁
tabii ki gösteririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,530
Üyeler
186,744
Son üye
zCrawel
Geri