Barneystinson
80+ Silver
AcerSenin kararın ne acer mi alim game power mi?
AcerSenin kararın ne acer mi alim game power mi?
kimin bilgisiz olduğu belli.Görürüşürüz bilgisiz insan
Acer kullandım iyi diyorum herkesde aynı şey olacak diye bir şey yok bana burda gamepowerı övüyosunNe kadar boş beleş insanlar var ya
Siz şaka falan mısınız? Adamı neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Adamın alacağı monitör kötü, monitörü birebir kullanan kişiyim ve hepsiburada dan ürün için de kalitesiz ve kötü olduğuna dair yorum yapmışım. Siz buradan neyin polemiğini yapıyorsunuz? Yok marka iyi yok bilmemne? Çok kaliteli markaların kötü, dandik ürünleri olamaz mı? Nasıl tuhaf insanlarsınız anlayamadım doğrusu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kimin bilgisiz olduğu belli.
Arkadaş iki monitör arasında kalmış hangisini alacağını soruyor keza bu fiyatlara ips panel yok. Bütçesi varsa yardımcı oluruz zaten.Biride çıkıp demiyor ki ikisi de kötü IPS al
Ben bütçe yetmez diye söylemdimBiride çıkıp demiyor ki ikisi de kötü IPS al
Acer kullanma ile bunun ne alakası var? Aynı monitörü mu kullandın? Aynı marka model ürünü kullanıp da yazıyor sanki.Arkadaşım kıt mısın acer kullandım iyi diyorum herkesde aynı şey olacak diye bir şey yok bana burda gamepowerı övüyosun
Arkadşım bak hala nazikçe yaklaşıyorum sen hangi modelini kullandınAcer kullanma ile bunun ne alakası var? Aynı monitörü mu kullandın? Aynı marka model ürünü kullanıp da yazıyor sanki.
Ben acerin 165hz monitörünü kullandım ve çok memnun kaldım 2 yıl boyunca sonra yeni msi monitör aldım hala o gelene kodar onu kullanıyorumAcer kullanma ile bunun ne alakası var? Aynı monitörü mu kullandın? Aynı marka model ürünü kullanıp da yazıyor sanki.
Nazikçe yaklaşıyormuş, komik çocuk seni.Arkadşım bak hala nazikçe yaklaşıyorum sen hangi modelini kullandın
Bende bunu kullanıyorumNazikçe yaklaşıyormuş, komik çocuk seni.
Adamın bahsettiği monitör bu ve benim satın aldığıma dair ve kullandığıma dair görüntü. Umarım hala yanlış şekilde konuşmaya devam etmezsiniz.
Nasıl yalan söyleyeceğini şaşırdın artıkBende bunu kullanıyorum
tabii ki gösteririmNasıl yalan söyleyeceğini şaşırdın artık
İki yıldır kullanıyormuş falan göstersene iki yıl öncesine ait satın alma belgesini veya görüntüsünü. Bak bekliyorum burada.