Neler Yeni

TN Panel vs VA Panel

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,378
İsim
Kaan
Biride çıkıp demiyor ki ikisi de kötü IPS al
vallaha diyecektim de ikisinin tarrışmasını okuyodum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar monitör alicam ama ne alsam karar veremedim.
Genelde e spor oyunları oynuyorum
Va panel olarak game power in 24 144 1ms seçtim
1360tl
Tn panelde acer 165 1ms 24 seçtim
1370tl
Hangisi alınmalı?
knk git hemsiburadan aoc marka filtrele 24 inch filtrele ıps filtrele bu kadar onlar daha kaliteli

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Kardeşim sen nediyorsun marta katılmışsın hale 80+ olamamışsın ben haziranda katılıp ban yemem rahmen 900 mesajım var ne cahili arkadaşım fotoğraf attımya daha ne istiyorsun kullanmayı bıraktığım monitörün faturasını fişini mi saklıyım
Bilgi o yanımda yazan Silver, gold veya mesaj sayısına göre ölçülemez. Bilgiyi bu tarz şeylerle ölçüyorsan zaten cahilsindir.
Daha fazla uzatma.

Barneystinson

80+ Silver
Bilgi o yanımda yazan Silver, gold veya mesaj sayısına göre ölçülemez. Bilgiyi bu tarz şeylerle ölçüyorsan zaten cahilsindir.
Daha fazla uzatma.
Aynen dostum üstadsın sen

Daha fazla uzatma.
Peki fotoğrafı nerden buldum

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Aynen dostum üstadsın sen

Peki fotoğrafı nerden buldum
Çocuk musun? Fotoğrafı herhangi bir platformdan bulabilirsin. Sahibinden, Letgo vs. ama banane aga banane. Hala üç yaşında çocuk gibi mevzuyu uzatıp duruyorsun. Yalanına destek arıyorsun. İki yıl önce aldım dedin, iki yıl önce bu monitör piyasada yoktu maksimum bir yıllık falandır. Varsın elli yıllık olsun elinde kanıtlamaya değer tek fotoğraf yok. Bomboş adamsın. Yazma daha fazla bak dalgana.

bence en sağlıklısı güvenilirliği en iyi olan vva panel

Barneystinson

80+ Silver
Çocuk musun? Fotoğrafı herhangi bir platformdan bulabilirsin. Sahibinden, Letgo vs. ama banane aga banane. Hala üç yaşında çocuk gibi mevzuyu uzatıp duruyorsun. Yalanına destek arıyorsun. İki yıl önce aldım dedin, iki yıl önce bu monitör piyasada yoktu maksimum bir yıllık falandır. Varsın elli yıllık olsun elinde kanıtlamaya değer tek fotoğraf yok. Bomboş adamsın. Yazma daha fazla bak dalgana.
Yazarsam ne olur işine gelmeyincr çocuk yalancı cahil insan Yazık kafana

Barneystinson

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
Tiseasx