G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
Dahası
ben kendi fikrimi söylüyorum IPS panel bana çok yavaş geldi TN ile ikisini kıyaslayınca yani tamamen öznel görüş meselesi ama arkadaş fark etmem derse sıkıntı yok benimkisi deneyimHocam bu soru biraz size bağlı.TN panelde renkler çok kötü gözükür ama cs de rakipler daha hızlı görünür.VA panelde ise TN panelden daha iyi renk tonu ama IPS panelden daha kötü renk tonu var.Gecikmeside gayet günümüzde normal 1 MS monitörler mevcut ama Freesync ile aynanda açamıyorsunuz çoğunda.IPS panelde ise gecikme biraz daha söz konusu olabilir ama insan gözüyle 1 MS ile 4 MS algılayamaz.IPS panelde renk tonu daha güzel gözükür.Ben VA panel öneririm çünkü arada sırada hikayeli oyunlarda oynucaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
IPS yavaş değildir yanlış bilgilendirmeyin 4 MS olsa dahi insan 1 MS gibi algılar çünkü 1 MS ile 4MS arasındaki farkı gözümüz anlayamaz.
Hatta bakın 1 ms ve IPS panel bir monitör.Teşhir Monitör Modelleri ve Fiyatları - n11
Teşhir Monitör ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Monitör modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
TN 144hz ile arasında fark var144hz ıps alırsa neden yavaş olsun