🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

trendyolda 48 49 TL'ye satıyorlar sanırım uygulamadan üretip satıyorlar.

Ligi Araplara sattıkları gün üyeliğimi iptal edip başka yollarla maçları seyrediyorum. Ara sıra böyle kampanya gelirse kullanıyorum. Sahibi Türk olana kadar böyle devam
Hocam arabı iskandinavı mı var bu işin kim fazla para veriyosa kim kaliteli yayın yapıyosa alsın isterse neptün uygarlığı yayınlasın bazı şeylerde milliyetçilik olayını bırakmamız lazım. Parayı veren tarafsız olan alsın. Şuan telefonunuz da vestel olması lazım başka türk üretimi telefon yok diye biliyorum.adınız kürşat benim sülalede bolca var kürşat ismi hepsi siz gibi Türkçü milliyetçi (işine geldiği kadar ) Telefonda tv de iphone samsung vs vs araç alırken avrupadan gelen ithal markalar veya Twitter instagram gibi sosyal medya mecralarını kullanıp (yabancı malı) minimal milliyetçilik yapmak bana çok boş geliyo afedersiniz .

Son düzenleme:
Hocam arabı iskandinavı mı var bu işin kim fazla para veriyosa kim kaliteli yayın yapıyosa alsın isterse neptün uygarlığı yayınlasın bazı şeylerde milliyetçilik olayını bırakmamız lazım. Parayı veren tarafsız olan alsın. Şuan telefonunuz da vestel olması lazım başka türk üretimi telefon yok diye biliyorum
Kardeşim Arap diye belirttim. Sevmiyorum.

Ekran görüntüsü 2025-11-30 215253.webp

Arkadaşlar t10f kullanan eşiniz,dostunuz varsa 1 ay da burdan veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri