Tod Çözücü Hatası "Decoder Failed"

Zacer

80+
Reaksiyon skoru
184
Merhaba,

Mobil TOD uygulamasında Beinsports kanallarını açarken
"Çözücü Hatası
Decoder failed: c2.mtk.avc.decoder.secure (SA-40061281) "
Diye bir hata alıyorum. Hiçbir çözüm bulamadığım gibi bir muhatap da bulamıyoruz TOD ile ilgili maalesef. Var mı aynı sorunu yaşayıp da çözebilen ya da önerisi olan ?

Merhaba,

Mobil TOD uygulamasında Beinsports kanallarını açarken
"Çözücü Hatası
Decoder failed: c2.mtk.avc.decoder.secure (SA-40061281) "
Diye bir hata alıyorum. Hiçbir çözüm bulamadığım gibi bir muhatap da bulamıyoruz TOD ile ilgili maalesef. Var mı aynı sorunu yaşayıp da çözebilen ya da önerisi olan ?
Hocam sorunu bilmiyorum ama geçen sezonda biz lig paketi almıştık toddan yani paralı olup da bu kadar berbat rezalet bir platform olamaz kaçak yayınlarda daha az sorun çıkıyor. Optimizasyonu çok kötü hem web sitesinden hem uygulamadan, maçlar geç geliyor bazen hata veriyor ses kayması oluyor berbat bir platform

Hocam sorunu bilmiyorum ama geçen sezonda biz lig paketi almıştık toddan yani paralı olup da bu kadar berbat rezalet bir platform olamaz kaçak yayınlarda daha az sorun çıkıyor. Optimizasyonu çok kötü hem web sitesinden hem uygulamadan, maçlar geç geliyor bazen hata veriyor ses kayması oluyor berbat bir platform
Ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve katılıyorum berbat ötesi bir platform ama bizi buna zorluyorlar alternatifi yok. Legalin dışına da çıkmak istemiyorum. Zaten muhtemelen son aboneliğim. Kutulu aboneliğe geçeceğim önümüzdeki sene

Geri