Neler Yeni

TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Söylenenlere göre üretilecek arabalar en üst özelliklere sahip olacakmış. Onların da fiyatı 1 milyon 800 bin TL olacak diyorlar. Halkın alabilecek seviyedeki arabalar 2028'den sonra üretilmeye başlanacak diyorlar.
tofaş kartal serçe dewam

Cihangir

80+ Gold
Elektrikli arabanın TR'de bile pahalı olmasının sebebi vergi biliyorsun değil mi ? Türkiye'mizin! olan Araba bana ucuz değilse, vergisi benim için düşük değilse ben neden alayım veya sevineyim burayı çözemedim.
elektrikli araba vergiden mi pahalı elektrikli olduğu için mi acaba iyi düşün

NightWish2434

80+ Silver
Tüm Türkiye Bu Arabayı alabilicek 600 bin , 1m Fiyatı olucak herkes için uykun olucak. 2023 Süper Güç Olucaz Doğaz Gaz Petrol Çıkarıcaz Lozan Anlaşması bitiyor. Çok Az Kaldı (!)
Jelibon rezervini nasıl atlarsın ☠️

Keyfen

80+ Bronze
Daha sonra üretilecek. Açıklandı zaten düşük modeller de gelecek diye.
Asgari ücretle çalışan birisi değilim ama 1,5 yıl önce peugeot 206 15 bin tl iken şuanda 95 bin tl , şuanda bekar adamlar bile birikim yapamıyor araba nasıl alıcak kazanç tl iken giderler euro + kdv + ötv + ötv nin kdvsi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Yollarda güzel gözüküyor. Beyaz rengide gider buna

Keyfen

80+ Bronze

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Alan alıyor. İstanbul'a gittim, her yer Porsche, BMW, Audi, Mercedes kaynıyor. Onları alan, bunu da eşine ikinci araç olarak alır.

Biz işçi sınıfıyız. Eskiden de Anadol binerdik. Bize hep Eşek arabaları düşer.

Okuyamayıp ta asgari ücretten hayır beklemenin sonucu bu. Başkaları nasıl alabiliyor şaşarız. Okulda inek dediğimiz kişiler o arabaları bu gün kullananlar.

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Vergim geziyor lol

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Yalan değil ki
Yani sonuçta araba C-suv.Elektrikli.Tabii ki yüksek bütçede ve Türkiye'nin yarısından azına hitap edecek.Adam gibi parasını tutumlu ve yatırıma harcayan 2 memur maaşlı bir aile çok rahat alır.(Amcam ve teyzemden biliyorum)
Ne yani toggun 100kya araba çıkartacaklarını falan mı düşünüyorsunuz anlamadım ben sizin gayenizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milli araç dediğin c-suv ve elektrikli bir model. 1 milyon olması çok doğal
1 milyon birime araç almak hangi ülkede mümkün Türkiye harici? Şunu bir de doğallaştırıyorsunuz ya bitiyorum gerçekten. Bugün İstanbula memur olarak atansam geçinemem aile desteği olmadan. Nasıl mümkün olabiliyor 1 milyon liralık aracı almak? 2 memur olucaz karı, koca ve 1 maaşımızı ev kirasına vereceğiz... Reva mı bu? İşçi sınıfını geçin orta gelir sınıfını da bitirdiler. Bugün Çanakkale'de bile kiralar 4 binden başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,599
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom