TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

700k ise kaptım yarın bitane aga

Kime göre zor?Şu an suvlara o kadar çok ilgi var ki her seferinde size "1-2 ay sonra gelin" diyorlar.
Kime göre mi ? TR'de yaşayan 10 milyon asgari ücretliye ve sokakta göreceğin 10 kişiden 8'ine göre zor. Bana burda yok işte diğerlerine göre ucuz vs ayağına yatma.

Kime göre mi ? TR'de yaşayan 10 milyon asgari ücretliye ve sokakta göreceğin 10 kişiden 8'ine göre zor. Bana burda yok işte diğerlerine göre ucuz vs ayağına yatma.
Yalan değil ki
Yani sonuçta araba C-suv.Elektrikli.Tabii ki yüksek bütçede ve Türkiye'nin yarısından azına hitap edecek.Adam gibi parasını tutumlu ve yatırıma harcayan 2 memur maaşlı bir aile çok rahat alır.(Amcam ve teyzemden biliyorum)
Ne yani toggun 100kya araba çıkartacaklarını falan mı düşünüyorsunuz anlamadım ben sizin gayenizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150bin paramı koydum kenara bekliyorum sonuçta yerli ve milli araç tutup ta 1milyon üstü olacak değil ya. (!)
Milli araç dediğin c-suv ve elektrikli bir model. 1 milyon olması çok doğal

1. Olarak 700.000 TL olduğuna dair kaynak ?
2. Olarak 700.000 TL olsa bile zor alınır.
700 bin olsun 2 tane alırız xD

bir de şu arabayı mevcut içten yanmalı motorlu araçlarla kıyaslamayı bırakın. Full elektrikli arabaların segment modelleri ile kıyaslayın yerli diye çok uygun olacak değil full elektrikli araçların bir maliyeti var tüm markalarda pahalı şuan üretildikçe piyasaya sürüldükçe ucuzlayacaktır alt modeller çıktıkçada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,511
Üyeler
188,431
Son üye
hizliarsiv
Geri