Bunlara bir şey anlatmak mümkün değil çünkü anlayacak kapasiteleri yok. Öyle bir hal aldıki insanlar artık fiyatları normal olarak algılamaya başladı. Normalde bir sıfır araba çıktığında max 50 60 bin birime alabiliyorduk. Şuanki durum içler acısı. Bunu sahibindene girip 2. el fiyatlarına bakıp anlayabilirsin :d1 milyon birime araç almak hangi ülkede mümkün Türkiye harici? Şunu bir de doğallaştırıyorsunuz ya bitiyorum gerçekten. Bugün İstanbula memur olarak atansam geçinemem aile desteği olmadan. Nasıl mümkün olabiliyor 1 milyon liralık aracı almak? 2 memur olucaz karı, koca ve 1 maaşımızı ev kirasına vereceğiz... Reva mı bu?
Biliyorum dostum. 2016'da üniversiteye başladığımda 35 bine 2011 model civarı fiesta bakıyordum ailem alabilir gibiydi. Şimdi bırak araba aldırmayı okumayı düşünemiyorum bu dönemde.Bunlara bir şey anlatmak mümkün değil çünkü anlayacak kapasiteleri yok. Öyle bir hal aldıki insanlar artık fiyatları normal olarak algılamaya başladı. Normalde bir sıfır araba çıktığında max 50 60 bin birime alabiliyorduk. Şuanki durum içler acısı. Bunu sahibindene girip 2. el fiyatlarına bakıp anlayabilirsin :d
2017 yılı araba fiyatları:
İşte 2017 yılının zamlı otomobil fiyatları - Araba Haberleri
Araba Haberleri - Döviz kurlarında yaşanan artış ve yeni ÖTV düzenlemesi sonrası en çok merak edilen konulardan bir tanesi olan 2017 yılı otomobil fiyatları ...www.cnnturk.com
önümüzdeki sene belki durum değişir bakalımMal insanlar olduğu sürece bunlar daha coook silkelenir
C suv aracların hepsi bana kaplumbağa yı andırıyoryuh bu plaka ne la 5 sayılı
bu arada araba güzel ama bi kaplumbağayı andırmıyor değil
Bu bayağı ama. 3008 böyle değilC suv aracların hepsi bana kaplumbağa yı andırıyor
kolay gelsin reisÜretiminde aktif görev alıyorum. Keşke paramız kıymetli olsaydı da 50-60 bin birime şu güzelliği alabilseydik.
200.000 TL bütçesi olan benHepimiz alabilcez inşallah 700bin₺ mis
Knk sen intihar etmedinmi halaAyy plakasını da takmışlar hey yavrum be!