TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

Benim 307'yi satıp üstüne 50 yıl çalışıp alabilirim belki 😀

1 milyon birime araç almak hangi ülkede mümkün Türkiye harici? Şunu bir de doğallaştırıyorsunuz ya bitiyorum gerçekten. Bugün İstanbula memur olarak atansam geçinemem aile desteği olmadan. Nasıl mümkün olabiliyor 1 milyon liralık aracı almak? 2 memur olucaz karı, koca ve 1 maaşımızı ev kirasına vereceğiz... Reva mı bu?
Bunlara bir şey anlatmak mümkün değil çünkü anlayacak kapasiteleri yok. Öyle bir hal aldıki insanlar artık fiyatları normal olarak algılamaya başladı. Normalde bir sıfır araba çıktığında max 50 60 bin birime alabiliyorduk. Şuanki durum içler acısı. Bunu sahibindene girip 2. el fiyatlarına bakıp anlayabilirsin :d
2017 yılı araba fiyatları:

Bunlara bir şey anlatmak mümkün değil çünkü anlayacak kapasiteleri yok. Öyle bir hal aldıki insanlar artık fiyatları normal olarak algılamaya başladı. Normalde bir sıfır araba çıktığında max 50 60 bin birime alabiliyorduk. Şuanki durum içler acısı. Bunu sahibindene girip 2. el fiyatlarına bakıp anlayabilirsin :d
2017 yılı araba fiyatları:
Biliyorum dostum. 2016'da üniversiteye başladığımda 35 bine 2011 model civarı fiesta bakıyordum ailem alabilir gibiydi. Şimdi bırak araba aldırmayı okumayı düşünemiyorum bu dönemde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,438
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri