TOGG, Ankara'da trafikte görüntülendi!

Söylenenlere göre üretilecek arabalar en üst özelliklere sahip olacakmış. Onların da fiyatı 1 milyon 800 bin TL olacak diyorlar. Halkın alabilecek seviyedeki arabalar 2028'den sonra üretilmeye başlanacak diyorlar.
tofaş kartal serçe dewam

Elektrikli arabanın TR'de bile pahalı olmasının sebebi vergi biliyorsun değil mi ? Türkiye'mizin! olan Araba bana ucuz değilse, vergisi benim için düşük değilse ben neden alayım veya sevineyim burayı çözemedim.
elektrikli araba vergiden mi pahalı elektrikli olduğu için mi acaba iyi düşün

Tüm Türkiye Bu Arabayı alabilicek 600 bin , 1m Fiyatı olucak herkes için uykun olucak. 2023 Süper Güç Olucaz Doğaz Gaz Petrol Çıkarıcaz Lozan Anlaşması bitiyor. Çok Az Kaldı (!)
Jelibon rezervini nasıl atlarsın ☠️

Daha sonra üretilecek. Açıklandı zaten düşük modeller de gelecek diye.
Asgari ücretle çalışan birisi değilim ama 1,5 yıl önce peugeot 206 15 bin tl iken şuanda 95 bin tl , şuanda bekar adamlar bile birikim yapamıyor araba nasıl alıcak kazanç tl iken giderler euro + kdv + ötv + ötv nin kdvsi

Yollarda güzel gözüküyor. Beyaz rengide gider buna

Alan alıyor. İstanbul'a gittim, her yer Porsche, BMW, Audi, Mercedes kaynıyor. Onları alan, bunu da eşine ikinci araç olarak alır.

Biz işçi sınıfıyız. Eskiden de Anadol binerdik. Bize hep Eşek arabaları düşer.

Okuyamayıp ta asgari ücretten hayır beklemenin sonucu bu. Başkaları nasıl alabiliyor şaşarız. Okulda inek dediğimiz kişiler o arabaları bu gün kullananlar.

Vergim geziyor lol

Yalan değil ki
Yani sonuçta araba C-suv.Elektrikli.Tabii ki yüksek bütçede ve Türkiye'nin yarısından azına hitap edecek.Adam gibi parasını tutumlu ve yatırıma harcayan 2 memur maaşlı bir aile çok rahat alır.(Amcam ve teyzemden biliyorum)
Ne yani toggun 100kya araba çıkartacaklarını falan mı düşünüyorsunuz anlamadım ben sizin gayenizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Milli araç dediğin c-suv ve elektrikli bir model. 1 milyon olması çok doğal
1 milyon birime araç almak hangi ülkede mümkün Türkiye harici? Şunu bir de doğallaştırıyorsunuz ya bitiyorum gerçekten. Bugün İstanbula memur olarak atansam geçinemem aile desteği olmadan. Nasıl mümkün olabiliyor 1 milyon liralık aracı almak? 2 memur olucaz karı, koca ve 1 maaşımızı ev kirasına vereceğiz... Reva mı bu? İşçi sınıfını geçin orta gelir sınıfını da bitirdiler. Bugün Çanakkale'de bile kiralar 4 binden başlıyor.

Geri