Neler Yeni

Togg Bir Araba Markası Değil

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Orta ve düşük segment versiyonları üretilecekmiş.
Mantıksız olur. Türkiye'den düzgün bir şey kazanamazlar. Yurt dışı tarafı da elimizde patlar, düşük model alınmaz. Hemen çıkacağını da düşünmüyorum. Esas modellerden yıllar sonra gelebilir düşük segmentler. Ya da çorba yaparlar, aynı anda çıkarırlar. Bilemiyorum. Hiçbir şey belli değil zaten. Ne zaman çıkacağını bile bilmiyorlar. Bakanlar, yöneticiler farklı şeyler söylüyor. 2022'de seri üretime geçecek diyen mi dersin, 2022'de banttan inecek diyen mi dersin, 2022'nin sonunda yollarda olacak diyen mi dersin, bu lafın ardından birkaç gün sonra aynı kişinin 2023'de yollarda demesini mi dersin, fabrikada çalışıp 2024'te anca seri üretime geçer diyenler mi dersin. Birbirleriyle tutarsızlar. Bunları geçtik, daha fiyatı bile belli değil. Hele son logo olayından sonra her şeyi beklerim ben TOGG'dan. Kullanılan simge bedava vektör, kullanılan font bedava. Biri iki template indirmiş, simgeyi mavi renk yapıp altına klavyeden 4 harf basıp çıkmış. Umarım elimizde patlamaz girişim, ümitliyim bu sefer.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
İmkansız, bundan pahalı olacaktır. Kalitesiz falan değil araç, elektrikli bir de. Türk halkının kullanımı için üretilmiyor esasında. Türkiye'de bir elin parmaklarını geçemeyecek alabilecek sayısı. Alabileceklerin büyük çoğunluğu da almaz zaten. İstanbul'da bile zor kullanırsın elektrikli aracı. Türkiye hâlâ zayıf bu konudan. Son zamlardan sonra da neredeyse kilometre başı 1 TL yakmaya başladı elektrikli araçlar. Çıktığı zaman ne durumda olur Allah bilir. Benzinden de pahalıya geliyor. Tercih eden olmayacaktır düzgün. Amaç yurt dışına satım yapabilmek. Onda muvaffak oluruz umarım, Tesla gibi rakipleri olacak. Onlara göre uygun fiyattan vermeliler, sorunsuz olmalı.
Zaten benim araba almam imkansız. Araba minimum 1 milyon olur. 300bine çıksın, ben direkt alırım ama onu diyorum. 19 yaşında maaşsız bir gencim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Zaten benim araba almam imkansız. Araba minimum 1 milyon olur.
Milleti iyi yemişler ama, ona sitemim. Hiç mi açıp okumuyorlar anlamıyorum. Hâlâ TOGG'u devletin sanan var, ucuz olacak diye gezenler var, TOGG'lar Türkiye sokaklarında cirit atacak, ülke elektrik devrimi yaşayacak nârâları atanlar var. TOGG'un amacı basit. Parçaları toplayıp, derleyip Türkiye'de monteleyip üretmek. Seri üretime geçerek yurt dışı pazarına sokabilmek. Ülkeye döviz sokabilmek. Bir takım işçiye istihdam sağlayabilmek. Umarım muvaffak olurlar.

Knispel

80+ Bronze
Onlar anlamaz. Diğerini bilmiyorum ama spektrum ağır bağnaz bir CHP li. Yani anlayamaz.
Could not reach data.
CPU is failed.
İnsanları siyasi görüşüne göre aşağılamaya çalışıp kendi görüşünü belli ediyorsunuz.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Milleti iyi yemişler ama, ona sitemim. Hiç mi açıp okumuyorlar anlamıyorum. Hâlâ TOGG'u devletin sanan var, ucuz olacak diye gezenler var, TOGG'lar Türkiye sokaklarında cirit atacak, ülke elektrik devrimi yaşayacak nârâları atanlar var. TOGG'un amacı basit. Parçaları toplayıp, derleyip Türkiye'de monteleyip üretmek. Seri üretime geçerek yurt dışı pazarına sokabilmek. Ülkeye döviz sokabilmek. Bir takım işçiye istihdam sağlayabilmek. Umarım muvaffak olurlar.
Ben vizyonlarını beğendim. Kripto paraya "savaş açan" bir ülkede güzel işler başaracaklar gibi duruyor. Millet 1milyon tl altında alabilirse öpsün başına koysun.

Top Bottom