- En İyi Cevap
- 26
Mantıksız olur. Türkiye'den düzgün bir şey kazanamazlar. Yurt dışı tarafı da elimizde patlar, düşük model alınmaz. Hemen çıkacağını da düşünmüyorum. Esas modellerden yıllar sonra gelebilir düşük segmentler. Ya da çorba yaparlar, aynı anda çıkarırlar. Bilemiyorum. Hiçbir şey belli değil zaten. Ne zaman çıkacağını bile bilmiyorlar. Bakanlar, yöneticiler farklı şeyler söylüyor. 2022'de seri üretime geçecek diyen mi dersin, 2022'de banttan inecek diyen mi dersin, 2022'nin sonunda yollarda olacak diyen mi dersin, bu lafın ardından birkaç gün sonra aynı kişinin 2023'de yollarda demesini mi dersin, fabrikada çalışıp 2024'te anca seri üretime geçer diyenler mi dersin. Birbirleriyle tutarsızlar. Bunları geçtik, daha fiyatı bile belli değil. Hele son logo olayından sonra her şeyi beklerim ben TOGG'dan. Kullanılan simge bedava vektör, kullanılan font bedava. Biri iki template indirmiş, simgeyi mavi renk yapıp altına klavyeden 4 harf basıp çıkmış. Umarım elimizde patlamaz girişim, ümitliyim bu sefer.Orta ve düşük segment versiyonları üretilecekmiş.